Dessa exklusiva praliner tar bara tre timmar att göra från tempering till lockning. Samma choklad används i pralinskal och fyllning. Instruktionerna beskriver grundligt alla moment och tekniker – du behöver inga förkunskaper.
Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.
Ytterligare en Single Origin från Callebaut. Den är tillverkad av Ecuadors ”nationalkakaoböna”, Forasteron. Mild, lite kryddig smak med lätt syrlig eftersmak. En bra allroundchoklad.
Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en smak som dröjer sig kvar i gommen.
Beni Wild 66% är en mörk couvertyr med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Vi har plockat ett ark tryffelkulor ur denna förpackning, därför är det 441 st tryffelkulor istället för ordinarie 504 st.
Runda tryffelskal tillverkade av choklad från Callebaut. 2,6 g / 25 mm.
Förpackningen innehåller 7 kartor á 63 st.
1 195,-Det ursprungliga priset var: 1 195,-.795,-Det nuvarande priset är: 795,-.
Ruby RB2 är en vidareutveckling av RB1 och är naturligt rosa tack vare att bönorna ej jäses. RB2 har ännu mer intensiv smak och färg jämfört med föregångaren. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av blodapelsin och fläder. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.
Kraftfull och välbalanserad mörk couvertyr med toner av körsbär och svart te. Couvertyren produceras av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans. Len och krämig i sin karaktär, med blommiga toner och inslag av tropisk frukt och nötter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Med 58% kakaohalt får du här en mörk, söt och mångsidig vegansk couvertyr till drömmiga tårtor, pralinfyllningar och bakverk. Den bjuder på en balanserad chokladsmak med mjuka toner av kaffe.
Med 58% kakaohalt får du här en mörk, söt och mångsidig vegansk couvertyr till drömmiga tårtor, pralinfyllningar och bakverk. Den bjuder på en balanserad chokladsmak med mjuka toner av kaffe.
Van Houten Ruby chokladdryckspulver är världens första Ruby-chokladdryck. Ruby, som är den fjärde chokladtypen, har en helt unik smak. Den är varken bitter, mjölkig eller för sök utan har istället fräscha, bäriga toner.
Professionell slickepott designad för att motstå temperaturer på upp till 220 °C. Med greppsäkert handtag i Exoglass (en fiberförstärkt polymer) och blad i mjuk, följsam silikon. Tillverkad i Frankrike av Matfer.
Denna bok är efterföljaren till The Chocolatier’s Kitchen, och fokuserar på chokladmakare som vill starta nytt företag eller skala upp sitt befintliga. Över 320 sidor delar 25 internationella chocolatiers goda (och dåliga) erfarenheter och hur de tacklat dem.
Kraftfull hundraprocentig choklad men samtidigt lenare och betydligt mindre kärv än andra couvertyrer med samma kakaohalt. Producerad av Harvest of Ecuador AB i Höganäs, Sverige.