Visphuvud av wire i rostfritt stål som bibehåller formen. Greppvänligt och vattentätt handtag i kompositmaterialet Exoglass. Längden anger vispens totala längd. Tillverkad i Frankrike.
Visphuvud av wire i rostfritt stål som bibehåller formen. Greppvänligt och vattentätt handtag i kompositmaterialet Exoglass. Längden anger vispens totala längd. Tillverkad i Frankrike.
Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, chokladkakor och doppningsteknik.
Många recept är enkla och kräver få specialverktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande.
Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.
Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria. Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.