Sukrin Syrup Gold har en neutral sötma och kan användas i pralinfyllningar som ersättning till invertsocker och glykos. Sirapen innehåller majsfiber som har samma hälsofördelar som spannmål, frukt och grönsaker. Lösliga majsfiber kan förbättra tarmhälsan och har prebiotiska egenskaper. Dessutom är lösliga majsfiber blodsockerreglerande och ökar kalciumupptagningen vilket är bra för benstrukturen.
105,-Det ursprungliga priset var: 105,-.85,-Det nuvarande priset är: 85,-.
Kraftfull och välbalanserad mörk couvertyr med toner av körsbär och svart te. Couvertyren produceras av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Beni Wild 66% är en mörk couvertyr med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Cusco 65% från Original Beans är en mörk couvertyr tillverkad av den sällsynta Chuncho-kakaon från Peru. Tonerna av ananas och melon gör detta till en couvertyr med tydlig karaktär av tropiska fukter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans. Len och krämig i sin karaktär, med blommiga toner och inslag av tropisk frukt och nötter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Femmes de Virunga 55% från Original Beans är en "dark milk"-couvertyr med toner av rostade nötter och cappuccino tillverkad av den ovanliga Amelonadokakaon. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 62%. Kakaon i denna choklad är den första och enda att komma ut från nationalparken Sierra Nevada i norra Colombia. Chokladen har toner av söta kryddor, lakrits och sesamris. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.