marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic



Mona Lisa


 

 
 

Chokladmakarens handbok

I Gustaf Mabrouks chokladbok tas vi med på en resa fr ån böna till färdig choklad. Lär dig om hur kakao växer och förädlas och hur choklad kan tillverkas bean to bar d.v.s. från böna till chokladkaka – hemma i köket eller på konditoriet. Boken innehåller också steg för steg instruktioner för dig som vill komma igång och tillverka egna praliner.

235,-
 PLOCKA 
 

Instruktion - Gjutning i pralinform

Lär dig gjuta praliner i form. Utförlig steg för steg beskrivning framtagen av pralinör Ingela Svedbro. Denna instruktion finns komprimerad på hemsidan.

40,-
 PLOCKA 
 

Instruktion - Chokladtemperering

Lär dig temperera choklad. Utförlig steg för steg beskrivning framtagen av pralinör Ingela Svedbro.

35,-
 PLOCKA 
 

Recept på ganache

Lär dig framställa kokt ganache (en av de vanligaste pralinfyllningarna i Sverige). Ingredienserna står i en tabell så att du enkelt kan räkna ut hur mycket råvaror som åtgår beroende på antalet formar som fyllningen ska räcka till.

15,-
 PLOCKA