LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Dessa exklusiva praliner tar bara tre timmar att göra från tempering till lockning. Samma choklad används i pralinskal och fyllning. Instruktionerna beskriver grundligt alla moment och tekniker – du behöver inga förkunskaper.

Hållbarheten på de färdiga pralinerna är 4-6 veckor. Förvara dem i normal rumstemperatur eller i vinkyl.

Chokladen tempereras med mycryo, som är ett kakaosmör i pulverform. Är det hög luftfuktighet eller varmt i köket rekommenderas ympa med pellets istället. Båda tillvägagångssätt beskrivs i instruktionen.

En 250 g påse räcker till både pralinskal, lockning och fyllning. Använd gärna en pralinform som ger upp till 24 bitar med en pralinvikt mellan 7-10 g. Ger formen flera eller större praliner så gjut så långt chokladen räcker.

Förutom 250 g choklad, mycryo, en pralinform och instruktioner är följande bra att ha hemma:
– En digital våg
– En digital termometer
– Två spritspåsar
– En eller två metallskrapor
– Eventuellt distanser

Till toppen