LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Nu finns det finfördelade kakaosmörpulvret Mycryo från Callebaut åter i lager – som alltid både i 100 och 600 gram. Mycryo är fullmatat med stabila kristaller och är därför en utmärkt källa att ympa från när du tempererar. Läs mer om tempning med Mycryo i kunskapsbanken.

.

  • Callebaut Mycryo 600 g

    Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.

    575,-
  • Callebaut Mycryo 75 g

    Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Räcker till temperering av 5 kg choklad.

    95,-
Till toppen