LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

INGREDIENSER
200 g mörk choklad 70%
3 ägg
200 g vispgrädde
1 msk florsocker

DEKOR
Kakaonibs
Citronmeliss eller mynta

ARBETSBESKRIVNING
Blanda en ganache av chokladen och grädden. Rör i äggulorna (spara äggvitorna) och florsocker.

Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd varsamt ner i chokladsmeten.
Spritsa eller häll upp moussen i sex stycken glas. Låt moussen stelna i kylen i ca 2 timmar.
Strössla över kakaonibsen och stick ned stjälkar av citronmeliss eller mynta.

Trädgårdsmästarens är chokladmousse är serverad… Spada och njut!

Till toppen