LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

När man gör chokladoblater så tempererar man ofta chokladen och spritsar ut cirklar. I denna instruktion beskrivs ett enklare arbetssätt som vare sig kräver kunskap om temperering eller en termometer. Det enda som behövs är choklad, god topping och en ugnsplåt.

INGREDIENSER
Malmö Vegan Vit
Malmö Vegan Mylk
Topping, såsom frystorkade bär, hasselnötskrokant, lakritsgranulat mm.

ARBETSBESKRIVNING
Värm en plåt i ugnen eller med varmluftspistol.
Lägg en chokladpuck åt gången på den heta plåten.
När hela ytan på chokladbiten är smält doppas den i topping.
Munsbitarna på bilden är garnerade med frystorkade hallon, lingonpulver, fine och raw organic liquorice powder och Callebaut Hazelnut Bresilienne.

  • Sale!

    Malmö Chokladfabrik Vegan Mylk 52% eko 5 kg

    En rund, ljus och len vegansk choklad men med stor kakaosmak. Ger en känsla av nybakad chokladkaka och krämig chokladpudding med en pigg sälta.

    Det ursprungliga priset var: 2 095,-.Det nuvarande priset är: 1 570,-.
  • Sale!

    Malmö Chokladfabrik Vegan Mylk 52% eko 700 g

    En rund, ljus och len vegansk choklad men med stor kakaosmak. Ger en känsla av nybakad chokladkaka och krämig chokladpudding med en pigg sälta.

    Det ursprungliga priset var: 350,-.Det nuvarande priset är: 260,-.
  • Sale!

    Malmö Chokladfabrik Vegan Vit 44% eko 5 kg

    En fräsch, vit chokladkänsla med lätt ton av kokos, vanilj och en liten, liten touch av krispigt kex i bakgrunden.

    Det ursprungliga priset var: 2 095,-.Det nuvarande priset är: 1 570,-.
  • Sale!

    Malmö Chokladfabrik Vegan Vit 44% eko 700 g

    En fräsch, vit chokladkänsla med lätt ton av kokos, vanilj och en liten, liten touch av krispigt kex i bakgrunden.

    Det ursprungliga priset var: 335,-.Det nuvarande priset är: 250,-.
  • Sale!

    Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg *kort datum*

    Hackade och karamelliserade hasselnötter. Kan närmast beskrivas som toppingen på GB:s glassklassiker 88:an.

    Det ursprungliga priset var: 345,-.Det nuvarande priset är: 245,-.
  • Chokladikum

    Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria.
    Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.

    325,-
Till toppen