marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  0587-47 47 40

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic






 

 

Tillfälligt prisnedsatt

 

Callebaut CHD-P7142BNFT dark bio fairtrade 70% 1 kg

Ekologisk och Fairtradecertifierad välbalanserad mörk couvertyr tillverkad av kakaobönor från Dominikanska republiken och Peru.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Eko-certifikat: Certisys BE-BIO-01
Fair Trade-certifikat: FLO ID 1441
Bäst före 2021-07-22 eller senare.

155,-
(ord. 185,-)
 PLOCKA 
 

Barry Callebaut Ekologisk ljus couvertyr 35,3% 1 kg

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Rörsocker eko, kakaosmör eko, mjölkpulver eko, kakaomassa eko, sojalecitin.
Certifiering BE-BIO 01
Bäst före 2021-03-12 eller senare.

155,-
(ord. 185,-)
 PLOCKA 


Prisnedsatt pga kort eller passerat bäst före-datum

Gör en gärning för miljön och köp artiklar som snart passerar eller precis har passerat bäst före-datum. Choklad håller generellt ytterligare minst 6 månader vid korrekt förvaring.
Se bäst före datum under ”Läs mer” vid varje artikel.

 

Callebaut White bio fairtrade 32,6% 1 kg

Vit, rättvisemärkt, ekologisk couvertyr.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker (eko), kakaosmör (eko), fullmjölkpulver (eko).
FLO/ Fair-tradeprodukt.
Bäst före 2020-07-23 eller senare.

135,-
(ord. 165,-)
 PLOCKA 
 

Kakaopulver Van Houten Natural light brown 1 kg

Prisnedsatt pga kort datum från fabrik.
Kakaopulver med neutral, mellanintensiv chokladsmak. Typiska bittra och syrliga toner. Ljusbrun kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Fettreducerat kakaopulver.
Bäst före 2020-05-07 eller senare.

49,-
(ord. 115,-)
 PLOCKA 
 

Callebaut Mycryo 600 g

Kan användas till förtunning och målning även efter bäst före. Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Instruktion för temperering med Mycryo.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör.
Bäst före 2020-11-13 eller senare.

235,-
 PLOCKA 


Utgående produkter

 

Pralinform no. CW1912

Prisnedsatt pga lite kraftigare hårstreck i 6 st av facken.
Form till gjutning av naturtrogna stenar. Ger 18 halvor á 5,5 g (39x34x7 mm).

150,-
(ord. 225,-)
 PLOCKA 
 

Pralinform no. CW1611

Prissänkt pga små skönhetsfel. Ger 8 st chokladkakor á 17 gram (123x22x6 mm).

150,-
(ord. 225,-)
 PLOCKA 
 

Pralinform no. CW1139

Ger 1 st gran á 125 g som byggs av fem olika delar.
Storlek på modellen: 88x88x88 mm

150,-
(ord. 225,-)
TILLF.
SLUT
 

Pralinform no. CW1322

Ger 16 st granar á 10 gram.

150,-
(ord. 225,-)
 PLOCKA