|

Årets sommarkampanj är här!
|
|
Pralinform no. CF0608
Dubbelform för framställning av 12 diamanter á 4,5 g (25x19 mm).
|
|
|
|
Chokladform no CF0235
Ger 4 chokladkakor á 52,5 g (117,5x49,5x8 mm)
|
|
|
|
Pralinform no. CF0504
Ger 24 praliner á 8,5 g (34x18,5x21 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1618
Ger 24 st praliner á 8 gram.
|
|
|
|
Pralinform no CW1935
Ger 21 praliner á 11 g (35x31x16,5 mm).
|
|
|
|
Chokladform no CW1276
Ger 2 skal á 185x97x20 mm
|
|
|
|
Överföringsark Checker 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: E100, E171, E101, E163. Sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Julgirlang 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgtistelpulver (färgtistelextrakt, maltodextrin), färgämne: E171, färgämne: E162, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före: 2023-09-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Merry Christmas 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, vegetabiliskt fett (palm-), färgämne: E171, färgämne: E120, färgämne: E162, färgämne: E172, emulgeringsmedel: sojalecitin, färgämne: E100 Bäst före 2023-06-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Sherazade gold 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 265x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: socker, E171, E172, sojalecitin. Bäst före 2024-02-29.
|
|
|
|
Överföringsark Glen Cova 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: E171, E100, E120, E162, E172, spirulinaextrakt, sojalecitin. Bäst före 2023-10-31.
|
|
|
|
Överföringsark Christmas Holly 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: Socker, spirulinaextrakt, färgämnen: E171, E100, E172, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Christmas Branch 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: socker, spirulinapulver, färgämnen: E171, E172, E100, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Scotty Tartan 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehåll, socker, E171, E172, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Galore 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: E172, E171, spirulinapulver (trehalose, spirulinaextr. E331), färgämne E100, sojalecitin. Bäst före 2022-06-30 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut W2 28% 2,5 kg
Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad. Certifiering: Cocoa Horizons
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom Bäst före 2023-07-15 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut White bio fairtrade 32,6% 1 kg
Ekologisk och Fairtradecertifierad vit couvertyr. Välbalanserad och framträdande toner av mjölk och karamell.
Viskositet

Läs mer Ingredienser: Socker (eko), kakaosmör (eko), fullmjölkpulver (eko). FLO/ Fair-tradeprodukt. Bäst före 2022-11-25 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Force Noire 50% 5 kg
Specialcouvertyr till mousse, ganache och sås. Denna intensiva, mörka choklad charmar med sin robosta och balanserade kakaosmak och rundhet. Huvudsakligen Forastero från västafrika. Certifiering: Cocoa Horizons
Viskositet

Läs mer Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk. Bäst före 2023-03-12 eller senare
|
|
|
|
Callebaut Arriba 39% 2,5 kg
Callebaut Arriba är en ljus choklad med mycket kropp och rostade, krämiga och karamelliga toner och med inslag av fruktiga dito.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör (39,1% fett inkl mjölkfett), helmjölkspulver (25,5%), kakaomassa Ecuador, skummjölkpulver,emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2023-04-09 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Saint Dominigue 70% 1 kg
Bönorna till Cacao Barrys Saint Dominige odlas på grönskande öar i Stora Antillernas skärgård. Chokladen har en fruktig och exotisk smak med exceptionellt lång eftersmak. Toner av kryddor, vin, oliver och rosenvatten. Certifiering: Rainforest Alliance
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa Saint Dominigue, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk. Bäst före 2023-05-15 eller senare.
|
189,- (ord. 225,-)
TILLF. SLUT
|
|
|
Cacao Barry Evocao 72% 2,5 kg
Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj. Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp. OBS! Värms ej över 40 °C.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa, socker från fruktkött av kakao (Theobroma cacao L.) Bäst före 2023-03-09 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Evocao 72% 500 g
Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj. Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp. OBS! Värms ej över 40 °C.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa, socker från fruktkött av kakao (Theobroma cacao L.) Bäst före 2023-03-09 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Pralin Feuilletine 1 kg
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer. Certifiering: Bee Friendly
Läs mer Innehållsförteckning:Socker, finsmulade kex med smör (vetemjöl, socker, smörkoncentrat, (mjölk) (8,13%), mjölksocker, mjölkprotein, salt, maltextrakt (korn), sötningsmedel: E500ii, mjölkchokladöverdrag 21,5% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, vattenfritt mjölkfett, naturlig vaniljarom), hasselnöt, mandlar, vegetabiliskt fett (solros), emulgeringsmedel: sojalecitin. Kan innehålla andra nötter. Bäst före 2023-02-01 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Cara Crakine 1 kg
Cara Crakine är blandning av karamellmjölkchoklad och rostade kexbitar. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer. Testa gärna Pralin Feuilletine som är en likvärdig produkt.
Läs mer Innehållsförteckning: Mjölkchokladöverdrag med karamell 34,5% (helmjölkspulver, kakaosmör, brynt socker 13,0%, kakaomassa, socker, naturlig arom), socker, vegetabiliskt fett (solros), kexbitar (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, emulgeringsmedel: solroslecitin, vetestärkelse, sötningsmedel: E500ii, salt, naturlig vaniljarom), skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, kryddor. Kan innehålla: nötter. Bäst före 2023-02-25 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Orange 29% 500 g
Orangefärgad vit couvertyr med smak av apelsin.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör (minimum 29%), skummjölkpulver, sojalecitin (emulgator), naturlig apelsinarom, färgämne 160E, naturlig vaniljarom. Bäst före 2023-02-12 eller senare.
|
85,- (ord. 110,-)
TILLF. SLUT
|
|
|
Carma Black Zabuye 83% 1,5 kg
Carma Black Zabuye är den kulörmässigt mörkaste chokladen på marknaden. Kärv och med framträdande bitterhet. Används med fördel tillsammans med White Nuit Blanche i grafiska skapelser.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2023-11-04 eller senare.
|
|
|
|
Carma Black Zabuye 83% 500 g
Carma Black Zabuye är den kulörmässigt mörkaste chokladen på marknaden. Kärv och med framträdande bitterhet. Används med fördel tillsammans med White Nuit Blanche i grafiska skapelser.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2023-03-15 eller senare.
|
|
|
|
Carma Milk Des Alpes 35% 5 kg
Ikonisk femtioårig Carma-couvertyr. Perfekt balanserad kakaosmak och krämighet tack vare schweizisk mjölk av högsta kvalitet.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, sojalecitin, naturligt vaniljpulver. UTZ-ingredienser: kakao. Bäst före 2022-12-07 eller senare.
|
|
|
|
Carma Milk Des Alpes 35% 700 g
Ikonisk femtioårig Carma-couvertyr. Perfekt balanserad kakaosmak och krämighet tack vare schweizisk mjölk av högsta kvalitet.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, sojalecitin, naturligt vaniljpulver. UTZ-ingredienser: kakao. Bäst före 2022-12-07 eller senare.
|
|
|
|
Carma Ruby Azalina 40% 1,5 kg
Azalina är Carmas version av Ruby – naturlig rosa färgton och fruktig smakbild. Här i kombination med Schweizisk krämig mjölk och en kakaohalt på 40%,
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2023-02-19 eller senare.
|
|
|
|
IBC Power Flowers Classic yellow 5 g
Classic Yellow är en klargul chokladfärg. Färgämnet kurkumin (E100) extraheras ur gurkmejaroten. Azo-fri.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör, E100 (Kurkumin) Kan innehålla spår av mjölk, nötter, soja. Bäst före 2023-03-17 eller senare.
|
|
|
|
IBC Power Flowers Natural red 5 g
Naturligt färgämne från extrakt av rädisa, äpple och svartvinbär på bärare av kakaosmör. Azo-fri.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör, extrakt av rädisa, äpple och svartvinbär. Kan innehålla spår av mjölk, nötter, soja. Bäst före 2022-12-21 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Mycryo 600 g
Åter i lager augusti 2022. Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Instruktion för temperering med Mycryo.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör. Bäst före 2023-01-26 eller senare. Förvaras mycryon varmare än 22°C (förvaring i 12-20°C rekommenderar) tappar den funktionen som tempereringshjälpmedel. Mycryo som stått för varmt eller där bäst före har passerats kan användas till målning och förtunning samt som stekfett. Bäst före 2023-01-26 eller senare.
|
150,- (ord. 195,-)
TILLF. SLUT
|
|
|
Callebaut Mycryo 50 g
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Instruktion för temperering med Mycryo.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör. Bäst före 2023-01-26 eller senare. Förvaras mycryon varmare än 22°C (förvaring i 12-20°C är optimalt) tappar den funktionen som tempereringshjälpmedel. Mycryo som stått för varmt eller där bäst före har passerats kan användas till målning och förtunning samt som stekfett. Bäst före 2023-01-26 eller senare.
|
30,- (ord. 45,-)
TILLF. SLUT
|
|
|
Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg
Hackade och karamelliserade hasselnötter. Kan närmast beskrivas som toppingen på GB:s glassklassiker 88:an.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker (63%), hasselnötter (37%). Kan innehålla andra nötter och mjölk. Bäst före 2022-12-22 eller senare.
|
|
|
|
Invertsocker Trimoline 2 kg
Åter i lager augusti 2022. Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande.
Läs mer Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Innehållsförteckning: Kristalliserad invertsockersirap 82%, vatten 18%. Bäst före 2023-04-08 eller senare.
|
|
|
|
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 1 kg
Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.
Läs mer Innehållsförteckning: Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter. Vikt: 1 kg Bäst före 2022-11-12 eller senare
|
|
|
|
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 200 g
Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.
Läs mer Innehållsförteckning: Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter. Vikt: 200 gram Bäst före 2023-01-16 eller senare
|
|
|
|
Lakrids by Bülow Sweet organic liquorice syrup 170 g
Stor och kraftig smak. Använd i pralinfyllningar, rågbröd, i glass eller till ost. Fri från E-nummer och gluten.
Läs mer Innehållsförteckning: Rörsocker*, glykos*, melass*, rålakrits*, salt. *= ekologisk. Bäst före 2023-10-01 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Rich deep brown 1 kg
Kraftfullt mörkbrunt kakaopulver med tydliga toner av rostad kakao och mjuk bitterhet. En extra hög kakaosmörhalt på 52-56% ger en mjuk munkänsla.
Läs mer Innehållsförteckning: Alkaliserat kakaopulver. Bäst före 2023-09-21 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa White Chocolate Crispearls 800 g
Prissänkt pga något kort datum. Cerealier med överdrag av vit choklad.
Läs mer Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Innehållsförteckning: Vit choklad 84,0% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel:E414. Cocoa Horizons Foundation: Kakaoingredienser. Bäst före:2022-07-12 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Flakes L (2,7-6,5 mm) mörk 38,4% 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom Bäst före 2024-03-01 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Flakes S (1,5-2,7 mm) mörk 38,4% 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2024-03-09 eller senare.
|
|
|
|
Pralinask Crowns 10-pack
140 x 140 x 30 mm 12-16 bitar Livsmedelsgodkänd Algro Design 300 gram kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Levereras plano.
|
|
|
|
Pralinask Sweets to my sweet 10-pack
140 x 140 x 30 mm 12-16 bitar Livsmedelsgodkänd Algro Design 300 gram kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Levereras plano.
|
|
|
|
Stencil till CW1433
Samma produkt som stencil till CW2295, men för CW1433.
|
|
|
|
Stencil till CW1673
Samma produkt som stencil till CW2295, men för CW1673.
|
|
|
|
Stencil till CW1903
Samma produkt som stencil till CW2295, men för CW1903.
|
|
|
|
Stencil till CW1921
Samma produkt som stencil till CW2295, men för CW1921.
|
|
|
|
Överföringsark Botanical 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgämne: E170, färgämne: E100, spirulinaextrakt, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2023-11-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Checker 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: E100, E171, E101, E163. Sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Christmas Branch 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: socker, spirulinapulver, färgämnen: E171, E172, E100, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Christmas Holly 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: Socker, spirulinaextrakt, färgämnen: E171, E100, E172, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Festive eggs 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgämne: E100, färgämne: E170, färgämne: E172, emulgeringsmedel: sojalecitin, färgämne: E120, färgämne: E162. Bäst före 2024-01-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Galore 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi julen 2022.
Läs mer Innehåll: E172, E171, spirulinapulver (trehalose, spirulinaextr. E331), färgämne E100, sojalecitin. Bäst före 2022-06-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Glen Cova 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: E171, E100, E120, E162, E172, spirulinaextrakt, sojalecitin. Bäst före 2023-10-31.
|
|
|
|
Överföringsark Happy Bunnies 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, E172, fettreducerat kakaopulver, E524, E501i, veg fett (palm), sojalecitin, veg fett (palm, shea). Bäst före 2022-11-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Hearts of love 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: E172, socker, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2024-01-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Julgirlang 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgtistelpulver (färgtistelextrakt, maltodextrin), färgämne: E171, färgämne: E162, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före: 2023-09-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Merry Christmas 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 263x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, vegetabiliskt fett (palm-), färgämne: E171, färgämne: E120, färgämne: E162, färgämne: E172, emulgeringsmedel: sojalecitin, färgämne: E100 Bäst före 2023-06-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Pine Cone 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi hösten 2022.
Läs mer Innehåll: fettreducerat kakaopulver, veg fett (palm), fettreducerat kakaopulver, surhetsreglerande medel E524, E501i, veg fett (palm, shea). Bäst före 2022-06-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Scotty Tartan 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehåll, socker, E171, E172, sojalecitin. Bäst före 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Sherazade gold 3-pack
Chocolate World. 3 ark á 265x123 mm. Arken är måttanpassade för magnetform. Transparent bakgrund.
Läs mer Innehåll: socker, E171, E172, sojalecitin. Bäst före 2024-02-29.
|
|
|
|
Överföringsark Spiders 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi halloween 2022.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver, surhetsreglerande medel: E524, E501i, vegetabiliskt fett (palm).
Bäst för 2022-10-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Vampy 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar. Vid korrekt förvaring 18-20 °C håller arken utan problem 6 månader efter bäst före-datum, förbi halloween 2022.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgämne: E172, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Bäst för 2022-09-30 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Wicker 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Kakaobaserad tryckfärg. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver, surhetsreglerande medel: E524, E501i, fettreducerat kakaopulver.
Bäst för 2023-12-31 eller senare.
|
|
|
|
Överföringsark Wildflower 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, färgämne: E170, färgämne: E100, spirulinaextrakt, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2023-10-31 eller senare.
|
|

|
|
Runda tyllar
Spritsmunstycken i rostfritt stål för spritsning av grädde, ganache med mera. Millimetermåttet avser mynningens diameter.
|
|
|
Tyll rund 2-24 mm
Välj mellan följande storlekar: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 och 24 mm. Ange i meddelandefältet i kassan vilken/vilka storlekar som önskas.
|
|

|
|
Stjärntyllar
Spritsmunstycken i rostfritt stål för spritsning av grädde, ganache med mera. Millimetermåttet avser mynningens diameter.
|
|
|
Tyll stjärna 2-18 mm
Välj mellan följande storlekar: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 och 18 mm. Ange i meddelandefältet i kassan vilken/vilka storlekar som önskas.
|
|
|
|
Doppgaffel 2-horn
Professionell doppgaffel från Martellato. Bredd: 14 mm Höjd: 45 mm
|
|
|
|
Doppgaffel 3-horn
Professionell doppgaffel från Martellato. Bredd: 18 mm Höjd: 45 mm
|
|
|
|
Doppgaffel 4-horn
Professionell doppgaffel från Martellato. Bredd: 30 mm Höjd: 45 mm
|
|
|
|
Doppgaffel droppe
Professionell doppgaffel från Martellato. Bredd: 18 mm Höjd: 30 mm
|
|
|
|
Doppgaffel rund 14 mm
Professionell doppgaffel från Martellato. Diameter: 14 mm
|
|
|
|
Doppgaffel rund 16 mm
Professionell doppgaffel från Martellato. Diameter: 16 mm
|
|
|
|
Doppgaffel rund 18 mm
Professionell doppgaffel från Martellato. Diameter: 18 mm
|
|
|
|
Doppgaffel rund 20 mm
Professionell doppgaffel från Martellato. Diameter: 20 mm
|
|
|
|
Doppgaffel spiral
Professionell doppgaffel från Martellato. Diameter: 18 mm
|
|
|
|
Doppgaffel triangel
Professionell doppgaffel från Martellato. Bredd: 20 mm Höjd: 20 mm
|
|
|
|
Fylltratt Martellato 1,9 liter
Professionell fylltratt i rostfritt stål. Levereras med tre munstycken (4 mm / 5 mm / 6 mm) och stativ.
|
|
|
|