marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  070-319 34 64

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Överföringsark
Lakrits
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Made in Sweden  
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic






 

 

Kampanjprodukter

 

Pralinform Martellato MA6006 Napolitain cittá

175,-
(ord. 245,-)
 PLOCKA 
 

Chokladform no. CW2254

För gjutning av Jumbo Hot Chocolate Bombs.
Ger 6 halvsfärer á Ø 80 mm.

175,-
(ord. 245,-)
 PLOCKA 


Prisnedsatt pga kort eller passerat bäst före-datum

Gör en gärning för miljön och köp artiklar som snart passerar eller precis har passerat bäst före-datum. Choklad håller generellt ytterligare minst 6 månader vid korrekt förvaring.
Se bäst före datum under ”Läs mer” vid varje artikel.



 

Callebaut Crispearls Dark 800 g

Prisnedsatt pga något kort datum. Callebaut cerealier med mörk choklad. Krispig kexkärna.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Choklad 84% (kakaomassa, socker, kakaosmör, vattenfritt mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel: E414, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett (kokos).
Bäst före: 2021-04-07 eller senare.

165,-
(ord. 185,-)
 PLOCKA 
 

Tryffelskal vita Callebaut 504 st

Prisnedsatt pga något kort datum. Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin.
Bäst före 2021-04-20 eller senare.

525,-
(ord. 630,-)
 PLOCKA 
 

Callebaut Mycryo 50 g

Prisnedsatt pga något kort datum.
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Instruktion för temperering med Mycryo.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör.
Bäst före 2021-03-17 eller senare.

39,-
(ord. 45,-)
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mycryo 550 g

Prisnedsatt pga något kort datum.
Kan användas till förtunning och målning även efter bäst före. Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Instruktion för temperering med Mycryo.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör.
Bäst före 2021-04-07 eller senare.

165,-
(ord. 215,-)
 PLOCKA