marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Förpackningar
Kakao, non-temp
Lakrits
Pralinformar
Presentkort
Prisnedsatt
Recept
Startpaket
Utbildningsmaterial
Verktyg
Överföringsark


Cacao Barry

Callebaut

Chocovic

Mona Lisa


 

  Johan Bülow lakrits

Presentkort på Nora Chokladskola AB och MARRON

Här kan du köpa presentkort till vår populära grundkurs i pralintillverkning eller ett kombinerat värdebevis som både kan användas till att handla på MARRON och som delbetalning av en utbildning.

 

 

 

Presentkort - Grundkurs i pralintillverkning

Grundkurs i pralintillverkning på Nora Chokladskola AB. Giltighetstid 1 år. Presentkortet skickas fraktfritt med post.

Presentkort betalas i förskott. Ange betalningsmetod faktura 20 dagar och ett streck i personnummerfältet - så skickar vi en förskottsfaktura som PDF via mail.

Läs mer

Grundkursen är kanske våran populäraste utbildning! Den här utbildningen har två målgrupper- dels är det pyssliga privatpersoner som vill lära sig göra praliner på riktigt. Det kanske är faster som fyller 70 eller flickvännen som du vill överraska med något speciellt. Vår andra målgrupp är kockar och konditorer som vill kunna servera enklare praliner.
Eleverna får lära sig att temperera, gjuta praliner i form och göra kokt chokladtryffel, smaksatt med t ex lakrits eller bärlikör.
Vi lägger stor vikt vid värdskapet. Lokalerna är trevliga och vi har alltid gott fika. Max antalet elever per grupp är 6 st. I kursavgiften ingår välkomstbrev, kurshäfte, diplom, fika, förpackningar och råvaror.
Läs mer om kursen på www.chokladskolan.com. Du kan också ringa Chokladskolans ägare Ingela Svedbro direkt på 070-3193464.

1695,-
 PLOCKA 
 

Presentkort 500 kr

Kan användas både som delbetalning av pralinkurs och på www.marron.se. Presentkortet skickas fraktfritt med post. Om du betalar via Payson återbetalar vi frakten. Giltighetstid 1år.

500,-
 PLOCKA 
 

Presentkort 1000 kr

Kan användas både som delbetalning av pralinkurs och på www.marron.se. Presentkortet skickas fraktfritt med post. Om du betalar via Payson återbetalar vi frakten. Giltighetstid 1år.

1000,-
 PLOCKA