Land/Region: Välj ett land/region … DanmarkFinlandSverige
Ort:
Postnummer:
Uppdatera
Dessa små söta praliner poppar verkligen i fikaasken! Kakorna består av tre komponenter: en bo...
Det är nog långt från alla som gör av med ett kilo Crispearls, flakes eller kakaonibs för de...
Varje år publiceras Chocolate Foodprint. I den redovisas viktiga hållbarhetsnyckeltal. Vi är g...
Levla upp din produktivitet i köket flera nivåer Martellatos stora kakgitarr. Med den skär du ...
Dessa exklusiva praliner tar bara tre timmar att göra från tempering till lockning. Samma chokl...
Brigadeiro äts vanligtvis på barnkalas, bröllop och fest i Brasilien. Detta recept är det kla...
Hör upp alla Dubai-chokladkaksmakare där ute – vi har fått påfyllt av Cacao Barrys smått ...
Sju år efter lanseringen av Ruby RB1 – världens första naturligt rosa choklad – kommer nu ...
Vi rensar bland pralinformshyllorna för att göra plats nya bra modeller. När dessa sålt slut ...
För bara några veckor sedan lanserades CW12172 – en form med smidd känsla och bra proportio...
Ingela på Nora Chokladskola har tagit fram tre nya recept- och inspirationsartiklar som du hitta...
På prisnedsattsidan har vi varor som är prissänkta av olika anledningar. Det kan vara kampanjp...
Nu kommer uppföljaren till tegelstenen The Chocolatier’s Kitchen. The Chocolatier’s ...
Vi har fått in fem stycken olika pralinformar från Martellatos vårkollektion 2025. Tre av de n...
Ingela har producerat en sexton minuter lång introduktionsfilm om pralintillverkning – du hit...
Dubaitrenden tycks inte mattas av i första taget. Nu kommer Callebaut med en digital flipbook me...
Tillsvidare, åtminstone februari ut, skickar vi med tjugofemgramsprover på couvertyrer från fl...
Alla leveranser skicks från oss med DHL:s tilläggstjänst Skicka Grönt. Konceptet är ganska e...
Nu finns det finfördelade kakaosmörpulvret Mycryo från Callebaut åter i lager – som alltid ...
Detta är en rykande färsk chokladbok på 3 kg fördelat 416 sidor publicerad av Books for Chefs...
I senaste laddningen nya formar är huvudtemat chokladkakor och carréer. De sistnämnda är perf...
OBSERVERA – försäljningen av produkter från Original Beans är dessvärre pausad i väntan p...
Från Martellatos vårkollektion 2024 kommer 21MA1063 Aotrom, formgiven av Camila G. Elizalde. De...
På chokladfärgernas produktsidor, och i ingressen till chokladfärgsidan, finns nu en länk til...
Exklusivt för MARRON har Ingela Svedbro skapat fyra nya pralinrecept. Recepten har vårkänsla o...
Nu finns en ny laddning av The Chocolatier’s Kitchen på hyllan för leverans omgående.
Har du en delikatessbutik eller en HoReCa-relaterad verksamhet och vill erbjuda era kunder pralin...
Tryffelpulver är ett enkelt och snyggt sätt att särskilja tryfflarnas olika smaksättningar. O...
Formmodellen 6024 påminner en del om Chocolate Worlds ikoniska klassiker CW2295, men är aningen...
Sedan tidigare har vi Van Houten Gold chokladdryckspulver, men nu kompletterar vi sortimentet med...
Du har väl inte missat att du kan specialbeställa formar ur hela Chocolate Worlds sortiment? Du...
Franska Cacao Barry har lansererat en helt ny serie kakaopulver med inte mindre än åtta(!) olik...