marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic



Mona Lisa


 

  Kakao

Övriga råvaror

 

Lubeca Lübecker Marzipan 52% 200 g

Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter.
Vikt: 200 gram
Bäst före 2019-09-02 eller senare

49,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mycryo 675 g

Denna produkt ersätter tillfälligt Callebaut Mycro 600 g som är tillfälligt slut hos fabriken i Belgien. Samma egenskaper, men lite större förpackning. Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör. Bäst före 2019-10-01 eller senare.

275,-
 PLOCKA 
 

Beurre de Cacao Mycryo provpåse 50 g

I lager för omgående leverans.

45,-
 PLOCKA 
 

Kakaosmör Callebaut 100 gram

Till målning och förtunning.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2019-11-28 eller senare.

50,-
 PLOCKA 
 

Kakaosmör Callebaut 400 gram

Till målning och förtunning.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2019-11-28 eller senare.

175,-
 PLOCKA 
 

Kakaopulver Plein Arome Cacao Barry 1 kg

Kakaopulver alkaliserat 1 kg.

Läs mer

Ingredienser: kakaopulver. Bäst före 2019-10-31 eller senare.

175,-
 PLOCKA 
 

Flavoured Coating 750 g

Läs mer

Det här är ett ”chokladsubstitut” som används flitigt på konditorier till doppning av kylda och frysta bakverk. Till smaken påminner den till viss del om choklad men då kakaoinnehållet är så lågt får det inte heta choklad. Non-temp och ”block” är samma sak fast non-tempen är mera tunnflytande. Smakmässigt påminner non-tempen om ”chokladöverdraget” som det är på vaniljmjölkglass från glassbilen.
Använd non-tempen då du inte har möjlighet eller vill temperera t ex till doppning av chokladbollar för att de ska hålla sig saftigare längre. Non-temp är också ett bra råmaterial till framställning av skulpturer, bonbonjärer mm. Vi förespråkar att riktig choklad ska användas till praliner då det ger en högre smakupplevelse. Smält non-tempen på låg effekt i micron. Den är klar att användas på en gång.
Innehållsförteckning:
Socker, fullhärdat vegetabiliskt fett (palmkärna, kokosnöt), fettfattigt kakaopulver (18%), vegetabiliskt fett (kokosnöt, palmkärna i varierande proportioner), Emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk och nötter. Palmoljan är RSPO MB-certifierad.
Bäst före 2019-11-30 eller senare.

75,-
 PLOCKA 
 

Glykos 1 kg

Åter i lager! Glykossirap för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering. Tillverkad i Frankrike.

85,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cocoa nibs 800 g

Rostade kakaonibs

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaonibs
Bäst före 2020-08-20 eller senare.

175,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg

Hackade och karamelliserade hasselnötter.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (63%), hasselnötter (37%). Kan innehålla andra nötter och mjölk.
Bäst före 2019-06-20 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Crispearls Salted Caramel 800 g

Callebaut Cerealier med karamellsmaksatt choklad. Krispig kexkärna.

Läs mer

Ingredienser: Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja). Bäst före 2019-06-07 eller senare.

182,-
(ord. 215,-)
 PLOCKA 
 

Callebaut Strawberry Crispearls 800 g

Callebaut Cerealier med jordgubbssmak. Krispig kexkärna.

Läs mer

Ingredienser: rosafärgad konfektyr baserad på kakaosmör 84 % (socker, kakaosmör 24%, helmjölkpulver, vasslepulver (mjölk), färgämne E162, naturlig arom, emulgeringsmedel sojalecitin, naturlig vaniljarom), kärnan sädesslag vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, vetestärkelse, sötningsmedel E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom 15%, stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel E414, modifierad stärkelse, vegatabiliskt fett (kokos). Bäst före 2019-09-06.

215,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Mini Chocolate Crispearls 425 g MIX

Callebaut crispearls för dekoration av chokladdrinkar och bakverk.

Läs mer

ingredienser crisped cereals (rismjöl, socker, salt, kakaosmör), choklad 25% (kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom), mjölkchoklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), vit choklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), glykossirap, stärkelse, glansmedel E414, modifierad stärkelse, kokosfett. Kan innehålla gluten. 2019-05-18 eller senare

165,-
(ord. 225,-)
 PLOCKA 
 

Pepparmyntolja 10 ml

Högkoncentrerad fin pepparmyntholja från Stockholms Aeter & Essence-fabrik.

59,-
 PLOCKA 
 

Violessence 25 ml

65,-
 PLOCKA 
 

Kanderade violer 30 g

Läs mer

Ingredienser: strösocker, florsocker, ytbehandlingsmedel: gummi arabicum, färska violblommor, E120 och E133.
Förvaras mörkt mellan 15-25°C.
Bäst före 2019-08-30.

45,-
 PLOCKA