|
Övriga råvaror
|
|
Kakaopulver Van Houten Natural light brown 1 kg
Kakaopulver med neutral, mellanintensiv chokladsmak. Typiska bittra och syrliga toner. Ljusbrun kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver. Bäst före 2022-06-13 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Natural light brown 50 g
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Full-bodied warm brown 1 kg
Välbalanserat kakaopulver med intensiv chokladsmak och med toner av karamell och nötter. Djup och mörkbrun kulör. 100% kakao varav 22-24% kakaosmör.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver, surhetsreglerande medel E501i, E330. Bäst före 2022-04-10 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Full-bodied warm brown 20 g
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Robust red cameroon 1 kg
Kakaopulver med kraftfull chokladsmak. Bittra och aningen rökiga toner. Djup rödbrun kulör. 100% kakao varav 20-22% kakaosmör.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaopulver Kamerun. Bäst före 2022-03-06 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Robust red cameroon 20 g
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Round dark brown 750 g
Kraftigt fettreducerat kakaopulver som adderar en rik kakaosmak. Idealisk för glasstillverkning då den ger full möjlighet att styra fetthalten och därmed konsistensen på den färdiga produkten. Balanserad bitterhet, aningen syrliga toner och en mycket lätt munkänsla. Djup mörkbrun kulör. 100% kakao varav mindre än 1% kakaosmör.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver. Bäst före 2021-11-21 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Round dark brown 20 g
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Rich deep brown 1 kg
Kraftfullt mörkbrunt kakaopulver med tydliga toner av rostad kakao och mjuk bitterhet. En extra hög kakaosmörhalt på 52-56% ger en mjuk munkänsla.
Läs mer Innehållsförteckning: Alkaliserat kakaopulver. Bäst före 2022-06-05 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Rich deep brown 20 g
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Intense deep black 1 kg
Kakaopulver med överväldigande kakaosmak. Perfekt för bakning av mörka kakor och tårtor. Oöverträffad djup, mörk kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör.
Läs mer Innehållsförteckning: Fettreducerat kakaopulver. Bäst före 2022-04-13 eller senare.
|
|
|
|
Kakaopulver Van Houten Intense deep black 20 g
|
|
|
|
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 200 g
Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.
Läs mer Innehållsförteckning: Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter. Vikt: 200 gram Bäst före 2021-10-09 eller senare
|
|
|
|
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 1 kg
Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.
Läs mer Innehållsförteckning: Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter. Vikt: 1 kg Bäst före 2021-10-04 eller senare
|
|
|
|
Glykos 1 kg
Glykossirap för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering. Tillverkad i Frankrike.
Läs mer Innehållsförteckning: Glykossirap, konserveringsmedel: natriumvätesulfit. Bäst före 2022-01-11 eller senare.
|
|
|
|
Invertsocker Trimoline 2 kg
Invertsocker används primärt för att reducera mängden fritt vatten i en ganache. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Läs mer Innehållsförteckning: Kristalliserad invertsockersirap 82%, vatten 18%. Bäst före 2022-02-11 eller senare.
|
|
|
|
Sorbitol pulver 100 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache.
Läs mer Bäst före 2022-05-30 eller senare.
|
|
|
|
Sorbitol pulver 300 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache.
Läs mer Bäst före 2022-05-31 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Praliné Amandes Noisettes 50% 1 kg
Mellanrostad praliné av 25% hasselnötter och 25% mandlar. Med sammetslen textur, djupa smaker och gyllene kulör.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, hasselnöt 25%, mandlar 25%, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, emulgeringsmedel: solroslecitin. Kan innehålla: andra nötter, mjölk. Bäst före 2021-10-04 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Praliné Pistaches 70% 1 kg
Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till ganacher, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.
Läs mer Innehållsförteckning: Pistagenötter 70%, socker, emulgeringsmedel: solroslecitin. Kan innehålla: andra nötter, mjölk. Bäst före 2022-02-22 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Cara Crakine 1 kg
Cara Crakine är blandning av karamellmjölkchoklad och rostade kexbitar. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Läs mer Innehållsförteckning: Mjölkchokladöverdrag med karamell 34,5% (helmjölkspulver, kakaosmör, brynt socker 13,0%, kakaomassa, socker, naturlig arom), socker, vegetabiliskt fett (solros), kexbitar (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, emulgeringsmedel: solroslecitin, vetestärkelse, sötningsmedel: E500ii, salt, naturlig vaniljarom), skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, kryddor. Kan innehålla: nötter. Bäst före 2021-09-30 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Pralin Feuilletine 1 kg
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Läs mer Innehållsförteckning:Socker, finsmulade kex med smör (vetemjöl, socker, smörkoncentrat, (mjölk) (8,13%), mjölksocker, mjölkprotein, salt, maltextrakt (korn), sötningsmedel: E500ii, mjölkchokladöverdrag 21,5% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, vattenfritt mjölkfett, naturlig vaniljarom), hasselnöt, mandlar, vegetabiliskt fett (solros), emulgeringsmedel: sojalecitin. Kan innehålla andra nötter. Bäst före 2021-11-16 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Gianduja Noir 21,5% / 31,5% 2,5 kg
Mörk gianduja med perfekt balans av kraftfull mörk choklad och ren hasselnötsmassa.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, hasselnöt, kakaomassa, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin. Kakaohalt minst 21,5% och hasselnötshalt minst 31,5%. Bäst före 2022-02-19 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Gianduja Plaisir Lait 23,7% 2,5 kg
Ljus gianduja sammansatt av ljus choklad och lättrostade hasselnötter.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, hasselnötter, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturligt vaniljpulver. Kakaohalt minst 23,7%. Bäst före 2022-02-17 eller senare.
|
|
|
|
Tryffelskal mörka Callebaut 126 st
Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.
Läs mer Innehållsförteckning: Socekr, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk. Bäst före 2022-10-29 eller senare.
|
|
|
|
Tryffelskal mörka Callebaut 504 st
Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk. Bäst före 2022-04-06 eller senare.
|
|
|
|
Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st
Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2022-04-15 eller senare.
|
|
|
|
Tryffelskal ljusa Callebaut 504 st
Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2021-09-23 eller senare.
|
|
|
|
Tryffelskal vita Callebaut 504 st
Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2021-12-04 eller senare.
|
|
|
|
Lockningsstencil för tryffelskal
Stencil från IBC som avsevärt förenklar lockningen av tryffelskal.
|
|
|
|
Kakaosmör Callebaut 100 g
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör Bäst före 2022-04-03 eller senare.
|
|
|
|
Kakaosmör Callebaut 400 g
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör Bäst före 2022-02-03 eller senare.
|
|
|
|
Kakaosmör Cacao Barry 1 kg
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör Bäst före 2022-08-11 eller senare.
|
|
|
|
Kakaosmör Callebaut 3 kg
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör. Bäst före 2022-11-10 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Mycryo 50 g
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Instruktion för temperering med Mycryo.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör. Bäst före 2021-11-25 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Mycryo 600 g
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Instruktion för temperering med Mycryo.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör. Bäst före 2021-11-25 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Cocoa nibs 800 g
Rostade kakaonibs.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaonibs Bäst före 2022-09-07 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg
Hackade och karamelliserade hasselnötter. Kan närmast beskrivas som toppingen på GB:s glassklassiker 88:an.
Läs mer Innehållsförteckning: Socker (63%), hasselnötter (37%). Kan innehålla andra nötter och mjölk. Bäst före 2021-09-11 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Mini Chocolate Crispearls 425 g
Mona Lisa crispearls för dekoration av chokladdrinkar och bakverk.
Läs mer Innehållsförteckning: Crisped cereals (rismjöl, socker, salt, kakaosmör), choklad 25% (kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom), mjölkchoklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), vit choklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), glykossirap, stärkelse, glansmedel E414, modifierad stärkelse, kokosfett. Kan innehålla gluten. Bäst före 2022-02-08 eller senare
|
|
|
|
Mona Lisa Dark Chocolate Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av mörk choklad.
Läs mer Innehållsförteckning: Choklad 84% (kakaomassa, socker, kakaosmör, vattenfritt mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel: E414, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett (kokos). Bäst före: 2021-12-10 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Milk Chocolate Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av ljus choklad.
Läs mer Innehållsförteckning: Mjölkchoklad 84% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel: E414, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett (kokos). Bäst före 2022-02-19 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa White Chocolate Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av vit choklad.
Läs mer Innehållsförteckning: Vit choklad 84,0% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel:E414. Cocoa Horizons Foundation: Kakaoingredienser. Bäst före:2022-02-23 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Salted Caramel Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av caramel-choklad.
Läs mer Innehållsförteckning: Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja). Bäst före 2021-12-21 eller senare.
|
|
|
|
Mona Lisa Ruby Chocolate Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av Ruby-choklad.
Läs mer Innehållsförteckning: Mjölkchokladöverdrag 84,0% (socker, kakaosmör, skummjölkspulver, helmjölkspulver, kakaomassa,emulgeringsmedel: sojalecitin, syra: citronsyra, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel:E414. Cocoa Horizons Foundation: Kakaoingredienser. Bäst före:2022-02-24 eller senare.
|
|
|
|
Pepparmyntolja 10 ml
Pepparmyntolja från Stockholms Eter & Essencefabrik AB. Nu med droppkork.
Läs mer Innehållsförteckning: Aromer för livsmedel. Bäst före 2022-08-05 eller senare.
|
|
|
|
Pistageessence 25 ml
Pistageessence från Stockholms Eter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Ej droppkork.
Läs mer Innehållsförteckning: Aromer för livsmedel. Bäst före 2022-10-15 eller senare.
|
|
|
|
Violessence 25 ml
Violessence från Stockholms Eter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Med droppkork.
Läs mer Innehållsförteckning: Aromer för livsmedel. Bäst före 2022-08-20 eller senare.
|
|
|
|
Salmiaksalt 20 g
Läs mer Innehållsförteckning: Ammoniumklorid. Bäst före 2021-12-20 eller senare.
|
|
|
|
Startpaket 1 (Ylva Rancken-Lutz elever)
Innehåll: 1 x Callebaut 811 1 kg 1 x CW1433 1 x ETI sticktermometer (artnr 3007) 1 x Kakaosmör 100 g
|
|
|
|
Startpaket 2 (Ylva Rancken-Lutz elever)
Innehåll: 1 x Callebaut 811 1 kg 1 x CW1433 1 x Kakaosmör 100 g
|
|
|
|