CACAO BARRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

  • The Cacao Alphabet – Cacao Barry

    The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.

    495,-
  • The Cacao Alphabet – Cacao Barry

    The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.

    495,-
  • The Cacao Alphabet – Cacao Barry

    The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.

    495,-
  • The Cacao Alphabet – Cacao Barry

    The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.

    495,-