marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  0587-47 47 40

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Prisnedsatt
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Överföringsark
Lakrits
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Litteratur
Made in Sweden  
Startutrustning
Recept
Hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic

Chocovic






 

 


Litteratur signerad Nora Chokladskola

 

Chokladikum

Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria.
Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.

325,-
 PLOCKA 
 

Grundbok i pralintillverkning

Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, choklad­kakor och doppningsteknik.
Många projekt är enkla och kräver få special­verktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande. Önskar du en dedikation, skriv det gärna som en kommentar när du beställer.
Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.

295,-
 PLOCKA