marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  0587-47 47 40

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Prisnedsatt
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Överföringsark
Lakrits
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Made in Sweden  
Startutrustning
Recept
Hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Boken
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic

Chocovic






 

 


Grundbok i pralintillverkning, andra utgåvan

Boken behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, choklad­kakor och doppningsteknik.

 

Många projekt är enkla och kräver få special­verktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande.

 

Efter önskemål från er läsare av första utgåvan har en del förtydliganden gjorts och ett recept på naturell basganache tillkommit.

 

Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.

Foto och form av Marcus Granbom.

 

Grundbok i pralintillverkning

Andra utgåvan är här!
Alla böcker som säljs via MARRON signeras av Ingela och Marcus.
Önskar du också en dedikation, skriv det gärna som en kommentar när du beställer.
I Nora kan den också köpas hos Marias Chokladmakeri i kv. Bryggeriet.

Läs mer

Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, choklad­kakor och doppningsteknik.
Många projekt är enkla och kräver få special­verktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande.
Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.

295,-
 PLOCKA