Grundbok i pralintillverkning, andra utgåvan
Boken behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, chokladkakor och doppningsteknik.
Många projekt är enkla och kräver få specialverktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande.
Efter önskemål från er läsare av första utgåvan har en del förtydliganden gjorts och ett recept på naturell basganache tillkommit.
Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.
Foto och form av Marcus Granbom.
|
|
Grundbok i pralintillverkning
Andra utgåvan är här! Alla böcker som säljs via MARRON signeras av Ingela och Marcus. Önskar du också en dedikation, skriv det gärna som en kommentar när du beställer. I Nora kan den också köpas hos Marias Chokladmakeri i kv. Bryggeriet.
Läs mer Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, chokladkakor och doppningsteknik. Många projekt är enkla och kräver få specialverktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande. Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.
|
|
|