marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  0587-47 47 40

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic






 

  Callebaut

Callebaut

världens största chokladfabrik

I den belgiska staden Wieze producerar Callebaut över 900 ton choklad. Varje dag. Sortimentet är brett och omfattar såväl bascouvertyrer till single origins och övriga kakaobaserade produkter.

 

direktleverans från belgien

Som partner till Barry Callebaut går leveranserna direkt från Belgien till Nora vilket säkerställer snabba leveranser och rätt pris till dig som kund.

 

 

ambitöst hållbarhetsarbete

2012 startade Callebaut hållbarhetsprojektet Growing Great Chocolate i samarbete med Cocoa Horizons Foundation, som är aktiva framförallt på Elfenbenskusten och i Ghana. Genom utbildning säkerställer man kakaoodlingen som tryggt levebröd och fokus läggs också på kvinnors och barns rättigheter. Läs mer på Callebauts och Cocoa Horizons respektive webbplatser.

 

Tryffelskal mörka Callebaut 126 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2021-12-31 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2021-06-10 eller senare.

215,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Java 32,6% 2,5 kg

Denna single origin-choklad är gjord på kakaobönor uteslutande från Java. Karamellig smak med en lätt syrlig accent. Krämig konsistens. Enkel att temperera.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (44,5%), kakaosmör (22,5%), helmjölkspulver (22%), kakaomassa Java (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2021-06-01 eller senare.

445,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Arriba 39% 2,5 kg

En nötig och lyxig mjölkchoklad gjord på National Forastero, Ecuador. Idealisk till olika nougatfyllningar som Gianduja och Pralinémassa. Eller som chokladskal till kolafyllningar. Eventuell överbliven choklad skulle jag göra en chokladsås av att rippla över Ben & Jerry´s-glassen. /Pralinören

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (39,1% fett inkl mjölkfett), helmjölkspulver (25,5%), kakaomassa Ecuador, skummjölkpulver,emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-08-07 eller senare.

415,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Madagascar 67,4% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad baserad på en blandning av forastero, trinitario och criollo.
Smakprofil: toner av blåbär, lakrits och kaffe.


Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagascar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2021-11-09 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 2815 57,7% 2,5 kg

2815 är en mycket bra allround-choklad. Den har en välbalanserad kakaosmak och lämpar sig till både doppning, gjutning och ganache. I kursköket förtunnar vi 2815 med 50 gram kakaosmör per kilo choklad. Då kan flera formar gjutas samma batch och risken för bubblor i formarna minskar.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-02-21 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 70-30-38 70,5% 2,5 kg

En lite bittrare allround-choklad som passar till både gjutning, doppning och fyllningar.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-02-27 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 70-30-38 70,5% 400 g

En lite bittrare allround-choklad som passar till både gjutning, doppning och fyllningar.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2021-02-28 eller senare.

39,-
(ord. 59,-)
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-03-22 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 4 x 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-03-22 eller senare.

1095,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 1 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-03-21 eller senare.

130,-
 PLOCKA 
 

Barry Callebaut Ekologisk ljus couvertyr 35,3% 1 kg

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Rörsocker eko, kakaosmör eko, mjölkpulver eko, kakaomassa eko, sojalecitin.
Certifiering BE-BIO 01
Bäst före 2021-03-12 eller senare.

185,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 60-40-38 60,1% 500 g

Mörk couvertyr med intensiv kakaosmak, balanserad bitterhet och fruktiga/syrliga toner.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-02-03 eller senare.

65,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 2,5 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-10-15 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 4 x 2,5 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-07-06 eller senare.

1095,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 1 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör, helmjölkspulver (22,5%), kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-09-12 eller senare.

140,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-02-28 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 4 x 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2020-12-05 eller senare.

1095,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 1 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-09-15 eller senare.

140,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 3W2 31,4% 0,5 kg

Bra vit couvertyr för gjutning av skal och doppning.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: socker, kakaosmör, helmjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2020-11-02 eller senare.

85,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Gold 30,4% 2,5 kg

Callebaut Gold har rika toner av toffee, smör, grädde och salt.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör, socker, helmjölkspulver,mjölksocker,vasslepulver (mjölk), skummjölkpulver, brynt socker (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt.
Bäst före 2021-02-28 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Callebaut White bio fairtrade 32,6% 500 g

Vit, rättvisemärkt, ekologisk couvertyr.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker (eko), kakaosmör (eko), fullmjölkpulver (eko).
FLO/ Fair-tradeprodukt.
Bäst före 2021-04-02 eller senare.

85,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Ruby RB1 47,3% 2,5 kg

Ruby RB1 är naturligt rosa tack vare att bönorna ej jäses. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av röda bär. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av nötter.
Bäst före 2021-03-24 eller senare.

Kan (eller bör, beroende på tillämpning) förtunnas med 5% kakaosmör.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cappuccino 30,8% 2,5 kg

Blandning av vit och ljus choklad som conchats med kaffe.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, kaffe (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, snabbkaffe, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-09-19 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Crispearls Salted caramel 800 g

Callebaut cerealier med karamellsmaksatt choklad. Krispig kexkärna.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja). Bäst före 2021-03-31 eller senare.

215,-
 PLOCKA