marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  070-319 34 64

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Överföringsark
Lakrits
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Made in Sweden  
Startutrustning
Recept
Hållbarhet
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic

Chocovic






 

  Callebaut

Callebaut

världens största chokladfabrik

I den belgiska staden Wieze producerar Callebaut över 900 ton choklad. Varje dag. Sortimentet är brett och omfattar såväl bascouvertyrer till single origins och övriga kakaobaserade produkter.

 

direktleverans från belgien

Som partner till Barry Callebaut går leveranserna direkt från Belgien till Nora vilket säkerställer snabba leveranser och rätt pris till dig som kund.

 

 

ambitöst hållbarhetsarbete

2012 startade Callebaut hållbarhetsprojektet Growing Great Chocolate i samarbete med Cocoa Horizons Foundation, som är aktiva framförallt på Elfenbenskusten och i Ghana. Genom utbildning säkerställer man kakaoodlingen som tryggt levebröd och fokus läggs också på kvinnors och barns rättigheter. Läs mer på Callebauts och Cocoa Horizons respektive webbplatser.

Välj rätt viskositet

Viskositeten anger hur trögflytande än vätska är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På många chokladförpackningar är viskositeten angiven i droppar. Sorter med 2–3 droppar passar till ganache, mousser och gjutning av skulpturer och större alster i choklad. Istället för att gjuta lager på lager får man rätt tjocklek från början.

En del chokladmakare använder sorter med 3 droppar till pralinskal. Men då chokladen är trögflytande måste man jobba fort! Är du nybörjare rekommenderar vi att förtunna med kakaosmör.

Sorter med 4–5 droppar är optimala till gjutning av pralinskal. Ska chokladen användas i chokladfontän är också 5 droppar perfekt.

Läs mer om viskositet här

 

Kakaosmör Callebaut 100 g

Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2022-04-03 eller senare.

50,-
 PLOCKA 
 

Kakaosmör Callebaut 400 g

Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2022-02-03 eller senare.

175,-
 PLOCKA 

Fler förpackningsstorlekar med kakaosmör finns här.

 

Callebaut 2815 57,7% 10 kg

Callebaut 2815 är en mycket bra allround-choklad. Den har en välbalanserad kakaosmak och lämpar sig till både doppning, gjutning och ganache. I kursköket förtunnar vi 2815 med 50 gram kakaosmör per kilo choklad. Då kan flera formar gjutas samma batch och risken för bubblor i formarna minskar.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-09-13 eller senare.

1195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 2815 57,7% 2,5 kg

2815 är en mycket bra allround-choklad. Den har en välbalanserad kakaosmak och lämpar sig till både doppning, gjutning och ganache. I kursköket förtunnar vi 2815 med 50 gram kakaosmör per kilo choklad. Då kan flera formar gjutas samma batch och risken för bubblor i formarna minskar.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-08-20 eller senare.

325,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 70-30-38 70,5% 2,5 kg

En lite bittrare allround-choklad som passar till både gjutning, doppning och fyllningar.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-09-06 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 10 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-09-17 eller senare.

1195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-08-30 eller senare.

325,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 1 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-03-31 eller senare.

150,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811 54,5% 400 g

Mörk couvertyrchoklad i droppform.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2022-03-31 eller senare.

65,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Power 80 80% 2,5 kg

Kraftfull mörk couvertyr med rik kakaosmak och rostade toner.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-02-17 eller senare.

335,-
 PLOCKA 
 

Callebaut CHD-P7142BNFT dark bio fairtrade 70% 10 kg

Ekologisk och Fairtradecertifierad välbalanserad mörk couvertyr tillverkad av kakaobönor från Dominikanska republiken och Peru.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin
Bäst före 2023-03-17 eller senare.

1795,-
 PLOCKA 
 

Callebaut CHD-P7142BNFT dark bio fairtrade 70% 1 kg

Ekologisk och Fairtradecertifierad välbalanserad mörk couvertyr tillverkad av kakaobönor från Dominikanska republiken och Peru.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Eko-certifikat: Certisys BE-BIO-01
Fair Trade-certifikat: FLO ID 1441
Bäst före 2022-03-17 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Power 41 40,7% 2,5 kg

Ljus couvertyr med intensitet som närmar sig en mörk, men som också har krämiga, karamelliga toner.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2022-02-13 eller senare.

350,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 10 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2022-04-24 eller senare.

1195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 2,5 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-10-15 eller senare.

325,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 1 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör, helmjölkspulver (22,5%), kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2022-09-11 eller senare.

150,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823 33,6% 400 g

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör, helmjölkspulver (22,5%), kakaomassa (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2022-05-02 eller senare.

65,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut W2 28% 10 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-09-11 eller senare.

1195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2022-03-29 eller senare.

345,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 1 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2022-07-08 eller senare.

150,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 400 g

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-08-22 eller senare.

65,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut 3W2 31,4% 10 kg

Bra vit couvertyr för gjutning av skal och doppning.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: socker, kakaosmör, helmjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2021-07-07 eller senare.

1295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 3W2 31,4% 1 kg

Bra vit couvertyr för gjutning av skal och doppning.
Certifiering:
Cocoa Horizons

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: socker, kakaosmör, helmjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-10-16 eller senare.

165,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Intense W8 28,3% 1 kg

Callebaut Intense W8 är en elegant vit couvertyr med framträdande toner av grädde, karamell och vanilj.
Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanillin
Bäst före 2021-09-16 eller senare.

155,-
 PLOCKA 
 

Callebaut White bio fairtrade 32,6% 1 kg

Vit, rättvisemärkt, ekologisk couvertyr.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker (eko), kakaosmör (eko), fullmjölkpulver (eko).
FLO/ Fair-tradeprodukt.
Bäst före 2021-09-04 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Java 32,6% 2,5 kg

Denna single origin-choklad är gjord på kakaobönor uteslutande från Java. Karamellig smak med en lätt syrlig accent. Krämig konsistens. Enkel att temperera.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (44,5%), kakaosmör (22,5%), helmjölkspulver (22%), kakaomassa Java (11%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2021-09-21 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Arriba 39% 2,5 kg

En nötig och lyxig mjölkchoklad gjord på National Forastero, Ecuador. Idealisk till olika nougatfyllningar som Gianduja och Pralinémassa. Eller som chokladskal till kolafyllningar. Eventuell överbliven choklad skulle jag göra en chokladsås av att rippla över Ben & Jerry´s-glassen. /Pralinören

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (39,1% fett inkl mjölkfett), helmjölkspulver (25,5%), kakaomassa Ecuador, skummjölkpulver,emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-08-07 eller senare.

435,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Satongo 72,2% 2,5 kg

Satongo är en extra mörk choklad som tillverkas av en blandning av de Sao Thomé, Thanzania och Ghana. Kakaosmaken är påtaglig och toppas av toner av röda bär.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-01-07 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Ecuador 70,4% 2,5 kg

Ytterligare en Single Origin från Callebaut. Den är tillverkad av Ecuadors *nationalkakaoböna”, Forasteron. Mild, lite kryddig smak med lätt syrlig eftersmak. En bra allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Ecuador, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-03-24 eller senare.

415,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Madagascar 67,4% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad baserad på en blandning av forastero, trinitario och criollo.
Smakprofil: toner av blåbär, lakrits och kaffe.


Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagascar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-08-26 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Madagascar 67,4% 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Gold 30,4% 2,5 kg

Callebaut Gold har rika toner av toffee, smör, grädde och salt.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör, socker, helmjölkspulver,mjölksocker,vasslepulver (mjölk), skummjölkpulver, brynt socker (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt.
Bäst före 2021-09-11 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Ruby RB1 47,3% 2,5 kg

Ruby RB1 är naturligt rosa tack vare att bönorna ej jäses. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av röda bär. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av nötter.
Bäst före 2022-09-06 eller senare.

Kan (eller bör, beroende på tillämpning) förtunnas med 5% kakaosmör.

425,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Ruby RB1 47,3% 1 kg

Ruby RB1 är naturligt rosa tack vare att bönorna ej jäses. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av röda bär. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av nötter.
Bäst före 2022-01-21 eller senare.

Kan (eller bör, beroende på tillämpning) förtunnas med 5% kakaosmör.

215,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Ruby 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cappuccino 30,8% 2,5 kg

Blandning av vit och ljus choklad som conchats med kaffe.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, kaffe (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, snabbkaffe, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-12-18 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cappuccino 30,8% 500 g

Blandning av vit och ljus choklad som conchats med kaffe.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, kaffe (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, snabbkaffe, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-09-19 eller senare.

110,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cappuccino 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Orange 29% 2,5 kg

Vit couvertyr med smak av apelsin.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör (minimum 29%), skummjölkpulver, sojalecitin (emulgator), naturlig apelsinarom, färgämne 160E, naturlig vaniljarom.
Bäst före: 2021-09-29 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Orange 29% 500 g

Vit couvertyr med smak av apelsin.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör (minimum 29%), skummjölkpulver, sojalecitin (emulgator), naturlig apelsinarom, färgämne 160E, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-09-29 eller senare.

95,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Orange 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Strawberry 30% 2,5 kg

Rosafärgad couvertyrchoklad med jordgubbssmak. Pellets.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (min 30%), skummjölkpulver, soljalecitin, arom, färg E120, vaniljarom.
Bäst före 2021-11-20 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Strawberry 30% 500 g

Rosafärgad couvertyrchoklad med jordgubbssmak. Pellets.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (min 30%), skummjölkpulver, soljalecitin, arom, färg E120, vaniljarom.
Bäst före 2021-09-20 eller senare.

105,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Strawberry 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Lemon 27,5% 2,5 kg

Grönfärgad couvertyrchoklad med citronsmak. Pellets.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (27,5%), helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig citronarom, färgämne: E132, E100, naturligt vaniljpulver.

465,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Lemon 27,5% 500 g

Grönfärgad couvertyrchoklad med citronsmak. Pellets.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (27,5%), helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig citronarom, färgämne: E132, E100, naturligt vaniljpulver.

125,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Lemon 50 g

20,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal mörka Callebaut 126 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socekr, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-10-29 eller senare.

195,-
TILLF.
SLUT
 

Tryffelskal mörka Callebaut 504 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2022-04-06 eller senare.

630,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin.
Bäst före 2022-04-15 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 504 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin.
Bäst före 2021-09-23 eller senare.

630,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal vita Callebaut 504 st

Runda pralinskal/tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emuleringsmedel: sojalecitin.
Bäst före 2021-12-04 eller senare.

630,-
 PLOCKA 
 

Lockningsstencil för tryffelskal

Stencil från IBC som avsevärt förenklar lockningen av tryffelskal.

495,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Cocoa nibs 800 g

Rostade kakaonibs.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaonibs
Bäst före 2022-09-07 eller senare.

175,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg

Hackade och karamelliserade hasselnötter. Kan närmast beskrivas som toppingen på GB:s glassklassiker 88:an.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (63%), hasselnötter (37%). Kan innehålla andra nötter och mjölk.
Bäst före 2021-09-11 eller senare.

225,-
 PLOCKA 
 

Mona Lisa Mini Chocolate Crispearls 425 g

Mona Lisa crispearls för dekoration av chokladdrinkar och bakverk.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Crisped cereals (rismjöl, socker, salt, kakaosmör), choklad 25% (kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom), mjölkchoklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), vit choklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), glykossirap, stärkelse, glansmedel E414, modifierad stärkelse, kokosfett. Kan innehålla gluten.
Bäst före 2022-02-08 eller senare

150,-
 PLOCKA 
 

Mona Lisa Salted Caramel Crispearls 800 g

Cerealier med överdrag av caramel-choklad.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja).
Bäst före 2021-12-21 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Mona Lisa Dark Chocolate Crispearls 800 g

Cerealier med överdrag av mörk choklad.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Choklad 84% (kakaomassa, socker, kakaosmör, vattenfritt mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel: E414, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett (kokos).
Bäst före: 2021-12-10 eller senare.

180,-
 PLOCKA 
 

Mona Lisa Milk Chocolate Crispearls 800 g

Cerealier med överdrag av ljus choklad.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Mjölkchoklad 84% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom), chipsen sädesslag (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, stärkelse (vete), sötningsmedel: E500ii, salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom), stärkelsesirap, socker, ytbehandlingsmedel: E414, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett (kokos).
Bäst före 2022-02-19 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
Kunde inte hitta produkt med artnr: 3434