marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic



Mona Lisa


 

  Mona Lisa

Cacao Barry

 

Cacao Barry RaRe Rugoso 71% 1 kg

Rugoso är, för att vara en couvertyr, mycket kraftfull och har en aning kärv kakaosmak med inslag av örter och trä. Eftersmaken är krämig och avslutas med en kvardröjande välbalanserad intensitet.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Nicaragua, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (solroslecitin). Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2020-08-26 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Alto el sol 65% - Ekologisk 1 kg

Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en väldigt långvarig smak.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa (Peru), ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel: ekologiskt soyalecitin, ekologiskt bourbonvaniljpulver.
Bäst före 2020-09-28 eller senare.

235,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Madirofolo 65% - Ekologisk 1 kg

Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagaskar*, rörsocker*, kakaosmör*, emulgeringsmedel: sojalecitin, bourbonvaniljpulver*. Kan innehålla mjölk.
* Certifierad ekologisk ingrediens enl. Ecocert FR-BIO-01 / Ecocert SA F 32600.
Bäst före: 2020-01-07 eller senare.

245,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Papouasie 35% 2,5 kg

Mjölkchokladcouvertyr med 35% kakaohalt. En krämig couvertyr med tydlig hasselnötskaraktär.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Papua Nya Guinea), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2020-06-08 eller senare.

475,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Venezuela 72,2 % 2,5 kg

Venezuela är en flyktig, välbalanserad intensiv couvertyr med rostade, bittra och fruktiga toner. Tillverkad av venezuelanska trinitario och criollobönor.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2021-03-26 eller senare.

495,-
 PLOCKA 
 

Provpåse Cacao Barry Venezuela 72% 100 g

Venezuela är en flyktig choklad med både bittra och syrliga toner. God choklad till ett glas rött.
Viskositet

25,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mexique 66% 1 kg

En blend av Criollo- och Foresterobönor från Mexico. Chokladen smakar inledningsvis syrligt och övergår sedan till en karaktärsfull kakaosmak med toner av kanel, lakrits, hasselnöt, kaffe och pepparkaka. Ett litet stänk av aztekernas chokladtradition som säkert skulle kittlat smaklökarna på Cortez.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Mexico, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturligt vaniljpulver (frön från vaniljstång). Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2020-06-03 eller senare.

235,-
 PLOCKA 
 

Provpåse Cacao Barry Mexique 66% 100 g

En choklad med mycket komplexitet. Här finns både lite syra och kryddighet.
Viskositet

25,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Saint Dominigue 70% 2,5 kg

Bönorna till Cacao Barrys Saint Dominige odlas på grönskande öar i Stora Antillernas skärgård. Chokladen har en fruktig och exotisk smak med exceptionellt lång eftersmak. Toner av kryddor, vin, oliver och rosenvatten.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Saint Dominigue, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-03-09 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Ghana 40% 2,5 kg

Mjölkchokladcouvertyr med 40% kakaohalt. Fruktiga toner med inslag av kastanj, röda bär och karamell.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Ghana), emulgeringsmedel: sojalecitin, vaniljpulver.
Bäst före 2020-08-04 eller senare.

465,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Ghana 40% 1 kg

Mjölkchokladcouvertyr med 40% kakaohalt. Fruktiga toner med inslag av kastanj, röda bär och karamell.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Ghana), emulgeringsmedel: sojalecitin, vaniljpulver.
Bäst före 2020-07-07 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Ocoa 70% 1 kg

Åter i lager 20:e september. Lättempererad, mörk couverture med välbalanserad smak. Bra allround-choklad till doppning och skal.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-01-27 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Alunga 41,3% 1 kg

Alunga är en mjölkchoklad med en lite intensivare kakaosmak. Den har också rostade toner och en tydlig smak av mjölk, men är inte lika söt som många andra.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2020-07-03 eller senare.

220,-
 PLOCKA 
 

Provpåse Cacao Barry Alunga 41% 100 g

Ljus couverture med fräsch syra.

25,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Inaya 65% 1 kg

Inaya är len som en Marseille tvål i gommen. Smaken är välbalanserad med en kvardröjande smak av mörkrostat kaffe. Tack vare sitt låga kakaosmörinnehåll är Inaya lämpad till såväl ganache som glasstillverkning.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-02-05 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Provpåse Cacao Barry Inaya 65% 100 g

Dessertchoklad med rostade toner
Viskositet

25,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Zéphyr vit 34% 1 kg

Lättflytande vit couvertyr liknande 5W2 från Callebaut, för framförallt gjutning av pralinskal då den har mycket hög viskositet.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkpulver, skummjölkpulver, sojalecitin.
Bäst före 2020-01-23 eller senare.

155,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Lactée Caramel 31% 1 kg

Lactée Caramel är en ljus, söt couvertyr med tydlig mjölk- och karamellkaraktär. Diskret karamellkrisp som framträder mot slutet.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, brynt socker (1,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, arom, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2020-03-21 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Lactée Caramel 31% 500 g

Lactée Caramel är en ljus, söt couvertyr med tydlig mjölk- och karamellkaraktär. Diskret karamellkrisp som framträder mot slutet.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, brynt socker (1,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, arom, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2019-10-05 eller senare.

105,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Fairtrade organic milk 38% 2,5 kg

Couvertyr med tydlig kakaosmak och rostade toner. Tillverkad av variteter på Forastero och Trinitario från Latinamerika.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Rörsocker eko, kakaosmör eko, helmjölkspulver eko, kakaomassa eko. Kontroll ac CERTISYS BE-BIO-01, NOP Certified Organic by CERTISYS SPRL/BVBA, handlad i enlighet med Fairtrade-kriterierna. Ekologiska ingredienser från EU/Icke EU-jordbruk.
Bäst före: 2020-07-05 eller senare.

495,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Zéphyr vit 34% 1 kg

Lättflytande vit couvertyr liknande 5W2 från Callebaut, för framförallt gjutning av pralinskal då den har mycket hög viskositet.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkpulver, skummjölkpulver, sojalecitin.
Bäst före 2020-01-23 eller senare.

155,-
 PLOCKA 
 

Kakaosmör Cacao Barry 1 kg

Åter i lager 20:e september. Till målning och förtunning.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2021-05-06 eller senare.

315,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Cocoa nibs 100% 1 kg

Cacao Barry Grué de cacao. Krossade kakaobönor.

Läs mer

Ingrediens: kakaonibs.
Bäst före 2020-10-29 eller senare

185,-
 PLOCKA