marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se  |  0587-47 47 40

NORMAL LEVERANSTID 1–2 DAGAR   |   ENHETSFRAKT 59,–   |   FRI FRAKT FRÅN 1500,–

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Överföringsark
Lakrits
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Jul 2020
Made in Sweden  
Startutrustning
Recept
Livsmedelssäkerhet
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic






 

  Mona Lisa

Cacao Barry

en del av barry callebaut

Franska Cacao Barry grundades av Charles Barry 1842 och är bildar sedan 1996 tillsammans med belgiska Callebaut koncernen Barry Callebaut.
Cacao Barry håller genomgående riktigt hög nivå, bland annat med plantagechoklad och begränsade RaRe-kvaliteter.

 

direktleverans från belgien

Som partner till Barry Callebaut går leveranserna direkt från Belgien till Nora vilket säkerställer snabba leveranser och rätt pris till dig som kund.

 

 

arrangör av world chocolate masters

Vart tredje år arrangerar Cacao Barry världens förmodligen mest prestigefyllda tävling inom chokladområdet. Senaste tävlingen var 2018 hade framtidstema – Futropolis. Vinnaren var schweizaren Elias Läderach.

 

Cacao Barry Alto el sol 65% ekologisk 1 kg

Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en väldigt långvarig smak.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa (Peru), ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel: ekologiskt soyalecitin, ekologiskt bourbonvaniljpulver.
Bäst före 2021-09-12 eller senare.

275,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Madirofolo 65% ekologisk 1 kg

Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagaskar*, rörsocker*, kakaosmör*, emulgeringsmedel: sojalecitin, bourbonvaniljpulver*. Kan innehålla mjölk.
* Certifierad ekologisk ingrediens enl. Ecocert FR-BIO-01 / Ecocert SA F 32600.
Bäst före: 2021-10-27 eller senare.

285,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Papouasie 35% 2,5 kg

Mjölkchokladcouvertyr med 35% kakaohalt. En krämig couvertyr med tydlig hasselnötskaraktär.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Papua Nya Guinea), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-05-05 eller senare.

525,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Venezuela 72,2 % 2,5 kg

Venezuela är en flyktig, välbalanserad intensiv couvertyr med rostade, bittra och fruktiga toner. Tillverkad av venezuelanska trinitario och criollobönor.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2022-03-02 eller senare.

545,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mexique 66% 1 kg

En blend av Criollo- och Foresterobönor från Mexico. Chokladen smakar inledningsvis syrligt och övergår sedan till en karaktärsfull kakaosmak med toner av kanel, lakrits, hasselnöt, kaffe och pepparkaka. Ett litet stänk av aztekernas chokladtradition som säkert skulle kittlat smaklökarna på Cortez.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Mexico, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturligt vaniljpulver (frön från vaniljstång). Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-11-02 eller senare.

235,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Saint Dominigue 70% 2,5 kg

Bönorna till Cacao Barrys Saint Dominige odlas på grönskande öar i Stora Antillernas skärgård. Chokladen har en fruktig och exotisk smak med exceptionellt lång eftersmak. Toner av kryddor, vin, oliver och rosenvatten.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Saint Dominigue, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-12-21 eller senare.

545,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Tanzanie 75% 2,5 kg

Tanzanie är en mörk couvertyr med bra balans mellan fruktighet och intensiv kakaobitterhet som lyfts av blommiga toner. Låg viskositet gör den lämplig för gjutning även oförtunnad.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Tanzania, socker, kakaosmör, naturligt vaniljpulver.
Bäst före 2022-02-10 eller senare.

525,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Ghana 40% 1 kg

Åter i lager! Mjölkchokladcouvertyr med 40% kakaohalt. Fruktiga toner med inslag av kastanj, röda bär och karamell.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Ghana), emulgeringsmedel: sojalecitin, vaniljpulver.
Bäst före 2021-10-16 eller senare.

225,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Alunga 41,3% 1 kg

Alunga är en mjölkchoklad med en lite intensivare kakaosmak. Den har också rostade toner och en tydlig smak av mjölk, men är inte lika söt som många andra.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom
Bäst före 2021-05-19 eller senare.

220,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Inaya 65% 1 kg

Inaya är en mörk couvertyr med kraftig kakaosmök och bra balans mellan bitterhet och syrlighet.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2021-11-15 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Zéphyr Caramel 35% 2,5 kg

Intensiv smak av mjölkig karamell och bra sälta som för tankarna till en Caramel au beurre salé. Bra couverture till skal. Tempereras som vit.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2021-03-11 eller senare.

565,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Lactée Caramel 31% 1 kg

Lactée Caramel är en ljus, söt couvertyr med tydlig mjölk- och karamellkaraktär. Diskret karamellkrisp som framträder mot slutet.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, brynt socker (1,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, arom, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom.
Bäst före 2021-05-14 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Kakaosmör Cacao Barry 1 kg

Deodoriserat kakaosmör för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör
Bäst före 2021-12-13 eller senare.

330,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Cocoa nibs 100% 1 kg

Cacao Barry Grué de cacao. Krossade kakaobönor.

Läs mer

Ingrediens: kakaonibs.
Bäst före 2022-03-13 eller senare

185,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Mycryo 50 g

Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Instruktion för temperering med Mycryo.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaosmör.
Bäst före 2021-01-28 eller senare.

45,-
TILLF.
SLUT
 

Cacao Barry Praliné Pistaches 70% 1 kg

Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till ganacher, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Pistagenötter 70%, socker, emulgeringsmedel: solroslecitin.
Kan innehålla: andra nötter, mjölk.
Bäst före 2021-01-22 eller senare.

675,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Praliné Amandes Noisettes 50% 1 kg

Mellanrostad praliné av 25% hasselnötter och 25% mandlar. Med sammetslen textur, djupa smaker och gyllene kulör.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, hasselnöt 25%, mandlar 25%, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, emulgeringsmedel: solroslecitin.
Kan innehålla: andra nötter, mjölk.
Bäst före 2021-03-11 eller senare.

255,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Cara Crakine 1 kg

Åter i lager! Cara Crakine är blandning av karamellmjölkchoklad (34,5%) och rostade kexbitar. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Mjölkchokladöverdrag med karamell 34,5% (helmjölkspulver, kakaosmör, brynt socker 13,0%, kakaomassa, socker, naturlig arom), socker, vegetabiliskt fett (solros), kexbitar (vetemjöl, socker, vetemaltmjöl, emulgeringsmedel: solroslecitin, vetestärkelse, sötningsmedel: E500ii, salt, naturlig vaniljarom), skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, kryddor.
Kan innehålla: nötter.
Bäst före 2021-09-30 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Gianduja Noir 21,5% / 31,5% 2,5 kg

Mörk gianduja med perfekt balans av kraftfull mörk choklad och ren hasselnötsmassa.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, hasselnöt, kakaomassa, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin.
Kakaohalt minst 21,5% och hasselnötshalt minst 31,5%.
Bäst före 2022-02-19 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Gianduja Plaisir Lait 23,7% 2,5 kg

Ljus gianduja sammansatt av ljus choklad och lättrostade hasselnötter.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, hasselnötter, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturligt vaniljpulver.
Kakaohalt minst 23,7%.
Bäst före 2022-02-17 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Snacking Bars Rectangle 35 g

Ger 10 bars 118x23x12 mm med matterad ovansida. BPA-fri plast. Italiensk tillverkning.

295,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Snacking Bars Round 35 g

Ger 10 bars 118x23x14 mm. BPA-fri plast. Italiensk tillverkning.

295,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Bar Snack 30 g

Ger 8 bars 100x30x9 mm. BPA-fri plast. Italiensk tillverkning.

295,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mini-tablettes 5 g

Ger 21 minichokladkakor 20x40 mm. BPA-fri plast. Italiensk tillverkning.

295,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Esmeralda bar

Ger 3 bars 74x155 mm. BPA-fri plast. Italiensk tillverkning.

295,-
 PLOCKA