Cerealier med överdrag av Ruby-choklad.Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Pepparmyntolja från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Flaska med droppkork.
Mandelessence från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 5-8 ml/liter. Med droppkork.
Violessence från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Med droppkork.
Pistageessence från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Droppkork.
Bittermandeolja från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Droppkork.
Salmiaksalt med intensiv, salt smak. Kan blandas med lakritspulver för att få ett saltlakritspulver.
Ger 15 bars á 22 gram (80x18x16 mm).
Ger 21 praliner á 11 gram (28x28x23 mm). Kotten är en signaturform från Ingela Svedbro, Nora Chokladskola. Designsamarbete med Chocolate World.
Ger 21 praliner á 12 gram (35x26x15 mm).