-
Töufood Pectin HM 600 g
Töufood Pectin HM är ett pektin i pulverform. Just denna typ av pektin (högmetoxi) är att föredra vid tillverkling av Pâte de fruits.
525,- -
Töufood Dextrose 130 g
Dextros i pulverform.
95,- -
Töufood Sorbitol 130 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache. Pulverform.
95,- -
Out of stock
Töufood Sorbitol 600 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache. Pulverform.
195,- -
Cacao Barry Cara Crakine 1 kg
Cara Crakine är blandning av karamellmjölkchoklad och rostade kexbitar. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer. Testa gärna Pralin Feuilletine som är en liknande produkt.
295,- -
Cacao Barry Pralin Feuilletine 1 kg
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
415,-
Certifiering: Bee Friendly -
Cacao Barry Praliné Amandes Noisettes 50% 1 kg
Mellanrostad praliné av 25% hasselnötter och 25% mandlar. Med sammetslen textur, djupa smaker och gyllene kulör.
395,- -
Cacao Barry Praliné Pistaches 70% 1 kg
Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till ganacher, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.
1 195,- -
Out of stock
Callebaut Fine Hazelnut Praliné 50% 1 kg
Hasselnötspraliné från Callebaut framställd av de finaste hasselnötterna från odlingar i Spanien, Italien och Turkiet. Hasselnötterna plockas när de är helt solmogna, och skalas max 12 timmar innan rostning och karamellisering för att bevara de delikata fruktiga smakerna. Pralinén, som är mycket krämig och med liten partikelstorlek, passar perfekt för pralinfyllningar, giandujas, glass, bavaroiser, mousser och mycket mer.
375,- -
Tryffelskal mörka Mona Lisa 504 st
Runda tryffelskal tillverkade av choklad från Callebaut. 2,6 g / 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.
1 195,-