Ljus couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 40%. Kakaobönorna kommer regnskogen Mache Chindul i Esmeraldaregionen i norra Ecuador. Couvertyren har toner av rostade jordnötter och smöriga kakor. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Arhuaco 82% är en mörk choklad från Original Beans med toner av lakrits och sesam. Den tillverkas av Busincharikakao från Arhuacoterritoriet i nordöstra Colombia.
Beni Wild 66% är en mörk choklad med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia.
Mjölkchoklad från Original Beans tillverkad av kakaobönor från Esmeraldaregionen i norra Eucuador. Chokladen har mjuka toner av karamell och lätt stänk av salt.
Piura 75% är en mörk choklad från Original Beans med toner av röda bär och pekan. Chokladen är tillverkad av den mycket ovanliga Blankokakaon som växer i Piuradalen i nordvästra Peru.
Virunga 70% är en choklad med stor kropp och har inslag av körsbär och svart te. Den tillverkas av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo.
Kraftfull hundraprocentig choklad men samtidigt lenare och betydligt mindre kärv än andra couvertyrer med samma kakaohalt. Producerad av Harvest of Ecuador AB i Höganäs, Sverige.