Alkaliserat kakaopulver med kraftfull, bitter kakaosmak. Blommiga toner med inslag av cookies och sesam. Kulören går åt det kolsvarta hållet. 100% kakao varav 10-1%% kakaosmör. PH 6,7-7,1.
Van Houten Gold är ett chokladdryckspulver med uttalad karamellsmak. Det är tillverkat av karamelliserat socker och karamelliserad mjölk och har rika toner av toffee, smör och grädde.
Van Houten Dark är ett chokladdryckspulver med intensiva mörka, bittra och aningen rostade toner. Smaken är rik, djup och välbalanserad. Perfekt både med mejeribaserad och vegansk mjölk.
Lättflytande, mörk non temp av hög kvalitet. Har hög glans, bra bräck och kraftig smak av mörk choklad. Utmärkt till dekorationer och överdrag. Fri från sojalecitin.
Åter i lager kring 2024-11-30
Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.