Glukossirap för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering. Tillverkad i Frankrike.
Glykos 1 kg
115,-
I lager
I lager
Artikelnr: 3380
Kategorier: Basganache på Callebaut NXT M_LK, Black Yuzu, Citron, ingefära & matcha, Fondant, Fredspralin, Gräddnougat, Jordgubb och balsamico, Julcaramel, Kladdkaksganache, Övriga råvaror, Päron och fänkål, Päron och mint, Pepparkaksganache, Pralinémassa – vegansk, Pralinkanelbullar - veganska, Pralinsemla, Pralinsemla – vegansk, Purple love, Sockerprodukter åter i lager, Tillverka tre höstpraliner på samma gång, Trillingnöt DeLuxe, Vårlängtan – rabarbercheesecake
Ingredienser
Glukossirap, konserveringsmedel: natriumvätesulfit.
Näringsdekl. Per 100g
Energi: 316 kcal / 1343 kJ
Fett: 0 g
varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 79 g
varav sockerarter: 28 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g
Fett: 0 g
varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 79 g
varav sockerarter: 28 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g
Bäst före
2025-08-05
Relaterade produkter
-
Cacao Barry kakaosmör 3 kg
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
2 395,- -
Hasselnötter Piemonte IGP 250 g
Rostade hasselnötter av mycket hög kvalitet från Piemonte i norra Italien.
135,- -
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 200 g
Marsipan (mandelmassa) tillverkad av medelhavsmandel. En autentisk, geografiskt ursprungsskyddad kvalitetsprodukt från Lubeca i Lübeck.
65,- -
Mona Lisa Chocolate flakes Dark small 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass.
235,-