Åter i lager kring 2024-12-15
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Callebaut Mycryo 100 g
115,-
Slut i lager
Slut i lager
Artikelnr: 3200
Kategorier: Börja med pralintillverkning, Callebaut, Honungsbjörnar, Mycryo med något kort datum till nedsatt pris, Övriga råvaror, Purple love, Temperera choklad med Mycryo, Tillverka tre höstpraliner på samma gång, Vårlängtan – rabarbercheesecake
Tillf. slutIngredienser
Kakaosmör
Näringsdekl. Per 100g
Energi: 900 kcal / 3766 kJ
Fett: 100 g
varav mättat fett: 60 g
Kolhydrater: 0,0 g
varav sockerarter: 0,0 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g
Fett: 100 g
varav mättat fett: 60 g
Kolhydrater: 0,0 g
varav sockerarter: 0,0 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g
Mer information
Läs mer om temperering med Mycryo i kunskapsbanken.
Om du råkar ”sitta” på ett överlager av Mycryo som behöver gå åt, glöm då inte att Mycryo går precis lika bra att använda som förtunning. Så behöver du inte komplettera med kakaosmörpellets.
Relaterade produkter
-
Bittermandelolja 10 ml
Bittermandeolja från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Droppkork.
69,- -
Pistageessence 25 ml
Pistageessence från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Droppkork.
45,- -
Töufood Sorbitol 130 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache. Pulverform.
95,- -
Mona Lisa Chocolate flakes Dark small 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass.
235,-