Alunga är en mjölkchoklad med en lite intensivare kakaosmak. Den har också rostade toner och en tydlig smak av mjölk, men är inte lika söt som många andra.
Cacao Barry Alunga 41,3% 1 kg
495,-
I lager
I lager
Artikelnr: 3476
Kategorier: Cacao Barry, Choklad, Pralinsemla
Fluiditet
3/5 – läs mer om fluiditet här
Ingredienser
Socker, kakaomassa, kakaosmör, helMJÖLKspulver, MJÖLKpulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljarom. Kakao min: 41,3%.
Näringsdekl. Per 100g
Energi: 554 kcal / 2319 kJ
Fett: 36,7 g
varav mättat fett: 22 g
Kolhydrater: 42,8 g
varav sockerarter: 45,6 g
Protein: 10,3 g
varav mjölkprotein: 7,4 g
Salt: 0,24 g
Fett: 36,7 g
varav mättat fett: 22 g
Kolhydrater: 42,8 g
varav sockerarter: 45,6 g
Protein: 10,3 g
varav mjölkprotein: 7,4 g
Salt: 0,24 g
Bäst före
2026-02-22
Relaterade produkter
-
Cacao Barry Madirofolo 65% ekologisk 1 kg
Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.
625,- -
Cacao Barry Tanzanie 75% 2,5 kg
Tanzanie är en mörk couvertyr med bra balans mellan fruktighet och intensiv kakaobitterhet som lyfts av blommiga toner. Fri från sojalecitin.
1 295,- -
Cacao Barry Saint Dominigue 70% 2,5 kg
Bönorna till Cacao Barrys Saint Dominigue odlas på grönskande öar i Stora Antillernas skärgård. Chokladen har en fruktig och exotisk smak med exceptionellt lång eftersmak. Toner av kryddor, vin och oliver.
1 195,- -
Cacao Barry Zéphyr vit 34% 1 kg
Zéphyr är en couvertyr med mycket hög fluiditet och med mjuk och krämig konsistens, lite mindre sötma och med påtaglig mjölk-, och vaniljsmak. Huvudsakligen Forastero från västafrika.
525,-