The Chocolatier’s Kitchen – resultatet av ett mångårigt arbete, är ett ambitiöst referensverk på 3,5 kg. Värt att nämna är att recepten är graderade i olika shelf life-klasser, från ett par veckor upp till flera månader.
The Chocolatier’s Kitchen – Callebaut
1 495,-
I lager
I lager
Format: 230×300 mm
Språk: Engelska
ISBN: 978-94-014733-8-5
Författare: Callebaut
Omfång: 592 sidor
Publicerad år: 2023
Vikt: 3,5 kg
Text från baksidan:
’Another chocolate book?’ you might say? The answer is: this book is different than any other book on the market!
The Chocolatier’s Kitchen offers over 270 simple, concrete and practical recipes, covering the entire spectrum in confectionary (from bonbon, to truffles, snack bars…). From short, to medium or long shelf life, inspired by the Callebaut five colours of chocolate and executed in different chocolate types. The proud collective of Callebaut Chefs have bundled their expertise to conquer hearts and deliver inspiration, motivation and knowledge for every chocolate artisan & Chef, whether you are starting or want to further grow your chocolate business.
With contributions from the Callebaut Chefs Tribe: Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno and Ryan Stevenson.