marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
kundservice@marron.se
070-319 34 64

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Förpackningar
Kakao, non-temp
Lakrits
Pralinformar
Presentkort
Startpaket
Utbildningsmaterial
Verktyg
Överföringsark

Recept

Chocovic

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Valrhona

 

  Callebaut

Fler produkter från Callebaut ...

... och till bättre priser

Numera går leveranserna direkt från Belgien till Nora, vilket gör att vi kan hålla ett bättre pris än tidigare.

 

Dessutom får vi tillgång till Callebauts hela sortiment. Vi har valt att plockat in fler Single och Blended origin-couvertyrer samt rättvise- och ekologiska kvaliteter.

 

Cacao Barry kakaonibs 1 kg

Cacao Barry Grué de cacao. Krossade kakaobönor

Läs mer

Ingrediens: kakaonibs. Bäst före 2019-02-17 eller senare

185,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Cuba 70% 1 kg

Ännu en Cacao Barry-choklad gjord på Trinitario och Criollobönor. Alto el sol var en av de första Cacao Barry-sorterna vi fick in i höstas. Vi blev lite misstänksamma när den var en av få Cacao Barry som fanns på lager hos fabriken. Men oron var helt ogrundad. Alto el sol visade sig vara fantastiskt god med sin kraftfulla men välbalanserade smak. Cacao Barry Cuba har också sting. Här finns mera syra och smaker av röda bär, kaffe och tobak.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Kakaomassa Cuba, socker, kakaosmör (41%, 4 droppar), sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk. Bäst före 2019-07-12 eller senare.

210,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Mexique 66% 1 kg

En blend av Criollo- och Foresterobönor från Mexico. Chokladen smakar inledningsvis syrligt och övergår sedan till en karaktärsfull kakaosmak med toner av kanel, lakrits, hasselnöt, kaffe och pepparkaka. Ett litet stänk av aztekernas chokladtradition som säkert skulle kittlat smaklökarna på Cortez.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Kakaomassa Mexico, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturligt vaniljpulver (frön från vaniljstång). Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-05-06.

195,-
(ord. 215,-)
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Origine Ghana 40% 1 kg

Mjölkchokladcouvertyr med 40% kakaohalt och 20% mjölkhalt. Couvertyr med fruktiga toner kastanj och röda bär med inslag av karamell.
Smakkompisar:
Kanel, pepparkaka, saffran, passionsfrukt, lönnsirap, honung, hasselnöt, valnötter, kaffe m.m.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (Papua Nya Guinea), emulgeringsmedel: sojalecitin, vaniljpulver.
Bäst före 2018-12-05 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Ocoa 70% 1 kg

En fin tunnflytande choklad med bra tempereringsegenskaper. Kristalliseringskurva på påsen.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-06-03 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Inaya 65% 1 kg



Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-04-09 eller senare.

185,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Zéphyr Caramel 35% 2,5 kg

Zéphyr Caramel är i grunden samma vita couvertyr som vanliga Zéphyr, men här i en variant med intensiv smak av mjölkig karamell och bra sälta som för tankarna till en Caramel au beurre salé.

Viskositet

519,-
 PLOCKA 
 

Cacao Barry Zéphyr 34% 1 kg

En lättflytande vit couvertyr. Zephyr beskrivs som en mindre söt vit choklad med intensiv mjölksmak.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkpulver, skummjölkpulver, sojalecitin.
Bäst före 2018-07-25 eller senare.

195,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Satongo 72,2% 2,5 kg

Fyllig smak med toner av röda frukter och Bourbon vanilj. God ihop med rödvin.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-03-20 eller senare.

365,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Java 32,6% 2,5 kg

Denna single origin-choklad är gjord på kakaobönor uteslutande från Java. Karamellig smak med en lätt syrlig accent. Krämig konsistens. Enkel att temperera.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (44,5%), kakaosmör (22,5%), helmjölkspulver (22%), kakaomassa Java (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2018-08-10 eller senare.

435,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Arriba 39% 2,5 kg

En nötig och lyxig mjölkchoklad gjord på National Forastero, Ecuador. Idealisk till olika nougatfyllningar som Gianduja och Pralinémassa. Eller som chokladskal till kolafyllningar. Eventuell överbliven choklad skulle jag göra en chokladsås av att rippla över Ben & Jerry´s-glassen. /Pralinören

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (39,1% fett inkl mjölkfett), helmjölkspulver (25,5%), kakaomassa Ecuador, skummjölkpulver,emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom.
Bäst före 2018-12-01 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Fortina 65,1% 2,5 kg

Ingår i Callebauts serie ”Finest Selection”. Gjord på kakaobönor från Sydamerika och Asien. Och smakprofilen då? Jo här finns toner av kanel, ingefära, lakrits och citron. Kombinera gärna ihop med chili, kaffe, whiskey, kardemumma eller kola.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-02-02 eller senare.

365,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Madagascar 67,4% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad baserad på en blandning av forastero, trinitario och criollo.
Smakprofil: toner av blåbär, lakrits och kaffe.
Innehåller 39,5% kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagascar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-04-02 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Gold 30,4% 2,5 kg

Callebaut Gold är en vit chokladcouvertyr som kompletterats med karamelliserat socker och karamelliserad mjölk. Den är intensiv men balanserad och har rika toner av toffee, smör, grädde och salt.

Viskositet

375,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut 2815 57,7% 2,5 kg

Callebaut 2815 är ett bra alternativ till 811. Tack vare dess högre andel kakaosmör lämpar den sig väl till gjutning av tunna skal, men också för milda likör- och bärganacher.

Viskositet

285,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811NV 54,5% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad. Innehåller 36,6 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-05-29 eller senare.

275,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811NV 54,5% 1 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 36,6 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-04-04 eller senare.

119,-
 PLOCKA 
 

Callebaut CHD-P7142BNFT Bio Fairtrade 70,3% 1000 g

Blommig arom med toner av torkad frukt, honung och citrus.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Eko-certifikat: Certisys BE-BIO-01
Fair Trade-certifikat: FLO ID 1441
Bäst före 2018-11-15 eller senare.

175,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823NV 33,6% 2,5 kg

Ljus couvertyrchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-10-21 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823NV 33,6% 1 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 24% kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör, helmjölkspulver (22,5%), kakaomassa (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-12-18 eller senare.

135,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 29,5 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-06-04 eller senare.

345,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 1 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 29,5 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-05-02 eller senare.

155,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal mörka Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Pralinskal är bra att ha hemma om man får fyllning över- spritsa i ganachen/ kolan, locka och doppa därefter i tempererad choklad. Använd händerna när du doppar så går det fort och om du rullar kulorna i handflatan (chokladen måste ha tjocknat lite) så får du tjusiga taggar på kulorna. Bäst före 2019-03-13 eller senare.

210,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Pralinskal är bra att ha hemma om man får fyllning över- spritsa i ganachen/ kolan, locka och doppa därefter i tempererad choklad. Använd händerna när du doppar så går det fort och om du rullar kulorna i handflatan (chokladen måste ha tjocknat lite) så får du tjusiga taggar på kulorna. Bäst före 2018-05-01 eller senare.

210,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Crispearls Salted Caramel 800 g

Callebaut Cerealier med karamellsmaksatt choklad. Obs! Den krispiga kärnan innehåller gluten.

Läs mer

Ingredienser: Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja). Bäst före 2018-06-16.

215,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Dark Mini ChocRocks 600 g

Callebaut Dark Mini ChocRocks Choklad granella. Topping till drinkar och desserter.

Läs mer

Choklad (min 47,3% kakao) Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk. Bäst före: 2018-03-25.

115,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Malchoc Dark 54% 5 kg sockerfri

Mörk choklad utan tillsatt socker - sötman kommer från sockersubstitutet maltitol. Smaken och munkänslan ligger nära traditionella couvertyrer som 811. Samma bräck och samma färg och glans. 5 kg block.

Viskositet

795,-
 PLOCKA